Χριστουγεννιάτικα γλυκά Τσατάλμπαση Χαλκίδα

Τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά του «Τσατάλμπαση» είναι απλά μαγικά

Στην περιοχή Κουρέντι της Χαλκίδας, το Αρτοποιείο Τσατάλμπασης ξεχωρίζει με μια μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων γλυκών που σου παίρνουν το μυαλό. Σοκολατένιες δημιουργίες που αλλάζουν τη διάθεσή μας και ευφραίνουν τον ουρανίσκο μας.

Μύρισε Χριστούγεννα και τα χριστουγεννιάτικα γλυκά έχουν την τιμητική τους. Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες και άλλα γλυκά βάζουν τη δική τους «σφραγίδα» και μας εντάσσουν στο εορταστικό πνεύμα.

Στην περιοχή Κουρέντι της Χαλκίδας, το Αρτοποιείο Τσατάλμπασης ξεχωρίζει με μια μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων γλυκών που σου παίρνουν το μυαλό. Σοκολατένιες δημιουργίες που αλλάζουν τη διάθεσή μας και ευφραίνουν τον ουρανίσκο μας.

 

Ο «Τσατάλμπασης» στο Κουρέντι είναι εντυπωσιακά στολισμένος με φώτα και στολίδια που από τη μια συνδηλώνουν το χριστουγεννιάτικό κλίμα και από την άλλη σε προδιαθέτουν για τον πλούτο των γλυκισμάτων.

 

Η αγάπη για τον τρόπο παρασκευής των προϊόντων δεν κρύβεται, κάτι που καταδεικνύει η βιτρίνα με τη διάφανη τζαμαρία στο χώρο του εργαστηρίου με συνέπεια η παρασκευή των προϊόντων, όπως και όλη η διαδικασία εκτέλεσης των συνταγών να γίνεται με τρόπο παραμυθένιο μπροστά στα μάτια μας.

Δεν είναι ένας απλός φούρνος, αλλά κάτι που ισορροπεί ανάμεσα σε παραδοσιακό φούρνο και υψηλής ποιότητας ζαχαροπλαστείο.

 

Δοκίμασε τη σπεσιαλιτέ του, τα μοναδικά σοκολατένια μελομακάρονα που δεν θα σταματήσεις ποτέ μόνο στο ένα. Και φυσικά ό,τι λαχταράς σε χριστουγεννιάτικα γλυκά βρίσκονται στις προθήκες του έτοιμα να σε κάνουν να αισθανθείς τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Από την Ιταλία, έρχεται το πανετόνε με μια όμορφη ιστορία, την οποία ο Τσατάλπασης υιοθέτησε και με υπερηφάνεια ζύμωσε και μας προτείνει αυτό το ιδιαίτερο γλυκό σε διάφορες γεύσεις, προσθέτοντας μια ιταλική νότα στο γιορτινό μας ρεπερτόριο. 

Φυσικά και είναι φούρνος και θα βρούμε ζεστό, φρέσκο ψωμί και εξαιρετικής ποιότητας αρτοσκευάσματα τα οποία γίνονται από την αρχή με αγνά υλικά, διαλεγμένα από ντόπιους παραγωγούς, γεγονός που εγγυάται ανώτερη ποιότητα.

Το όνομα «Τσατάλμπασης» μετρά περισσότερα από 90 χρόνια στο χώρο της αρτοποιίας. Με πάθος για τον άρτο και το γλυκό, αγάπη για τη δημιουργία, αλλά και πρωτοπορώντας με εντυπωσιακά καταστήματα στη Νέα Λάμψακο και στο Κουρέντι, κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς σε ολόκληρη τη Χαλκίδα.

Τσατάλμπασης Αρτοποιείο

– Εθνικής Συμφιλίωσης & Αιδηψού, Χαλκίδα (Κουρέντι) – Τηλ: 2221082700

– Πυτιούσης 48, Νέα Λάμψακος – Τηλ: 2221023858

Instagram: tsatalmpasis1927

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top