Κόκκινα Βέλη RAF Εύβοια Ελλάδα

Τα θρυλικά Κόκκινα Βέλη της RAF προπονούνται στον Ευβοϊκό και κόβουν την ανάσα

Τα τελευταία πέντε χρόνια το ακροβατικό σμήνος των Red Arrows επιλέγει για προπόνηση την Ελλάδα και συγκεκριμένα την 114 Π.Μ. στην Τανάγρα. Έτσι κάθε άνοιξη -όπως και αυτή του 2023- οι κάτοικοι της Χαλκίδας αλλά και πολλών περιοχών της Νότιας Εύβοιας έχουν την ευκαιρία να βλέπουν και να θαυμάζουν δωρεάν τις εντυπωσιακές και φοβερές ασκήσεις […]

Τα τελευταία πέντε χρόνια το ακροβατικό σμήνος των Red Arrows επιλέγει για προπόνηση την Ελλάδα και συγκεκριμένα την 114 Π.Μ. στην Τανάγρα. Έτσι κάθε άνοιξη -όπως και αυτή του 2023- οι κάτοικοι της Χαλκίδας αλλά και πολλών περιοχών της Νότιας Εύβοιας έχουν την ευκαιρία να βλέπουν και να θαυμάζουν δωρεάν τις εντυπωσιακές και φοβερές ασκήσεις τους.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες της χώρας μας, οι ηλιόλουστες ημέρες, αλλά και το υψηλό επαγγελματικό περιβάλλον του ανθρώπινου δυναμικού της Πολεμικής Αεροπορίας είναι εγγύηση για την παραμονή των πιλότων της RAF.

Η διαύγεια του ελληνικού ουρανού, η άριστη ορατότητα της περιοχής, η ελληνική φιλοξενία καθώς και το εξαιρετικό κλίμα είναι τα μέσα που διευκολύνουν το έργο των «Κόκκινων Βελών». Στόχος τους είναι να τελειοποιήσουν την πτητική τους παράσταση με σκοπό να πάρουν την έγκριση από υψηλόβαθμο στέλεχος της RAF στο τέλος της προετοιμασίας τους, ώστε να ακολουθήσει η περιήγηση τους ανά την υφήλιο σε διάφορα Air Shows που καλούνται να πετάξουν διαφημίζοντας την χώρα τους.

Το διαμάντι και η καρδιά με το βέλος

Σήμα κατατεθέν του σμήνους είναι η φιγούρα διαμάντι και η καρδιά με το βέλος. Διακρίνονται από τα χρώματα που αφήνουν τα αεροσκάφη και είναι κόκκινο, μπλε και άσπρο που έχει και η σημαία της Μεγάλης Βρετανίας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top