Περι-Τεχνών Οδό Ονείρων

Τα θεατρικά εργαστήρια του Περι-Τεχνών παρουσιάζουν ‘’Μια στάση στην… Οδό Ονείρων’’

Τα θεατρικά εργαστήρια του θεάτρου Περι-Τεχνών παρουσιάζουν… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 & ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ 20.30 ‘’Μια στάση στην… Οδό Ονείρων’’. Θα σεργιανίσουμε μέχρι την οδό των ονείρων μας… “Γειά σας.
 Ήρθα για να σας δείξω ο ίδιος την Οδό Ονείρων. Δεν ξεχωρίζει. Είναι ένας δρόμος σαν όλους τους άλλους δρόμους της Αθήνας. Είναι, ας πούμε, […]

Τα θεατρικά εργαστήρια του θεάτρου Περι-Τεχνών παρουσιάζουν… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 & ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ 20.30 ‘’Μια στάση στην… Οδό Ονείρων’’.

Θα σεργιανίσουμε μέχρι την οδό των ονείρων μας…

“Γειά σας.
 Ήρθα για να σας δείξω ο ίδιος την Οδό Ονείρων. Δεν ξεχωρίζει. Είναι ένας δρόμος σαν όλους τους άλλους δρόμους της Αθήνας. Είναι, ας πούμε, ο δρόμος που κατοικούμε. Μικρός, ασήμαντος, λυπημένος, τυραννικός, μα κι απέραντα ευγενικός. Έχει πολύ χώμα, πολλά παιδιά, πολλές μητέρες, πολλές ελπίδες και πολλή σιωπή. Κι όλα σκεπασμένα από ένα τρυφερό, μα κι αβάσταχτο ουρανό.
Εδώ, σ’ αυτό το δρόμο, γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα τόσων παιδιών, ίσαμε τη στιγμή που η αναπνοή τους θα ενωθεί με τ’ ανοιξιάτικο αεράκι του επιταφίου και θα χαθεί. Όμως τη νύχτα δεν τους πιάνει ο ύπνος, κι όταν δεν ονειρεύονται, τραγουδούν…” Μάνος Χατζιδάκις

Με αυτό το τρόπο ο Μάνος Χατζιδάκις προλογίζει την Οδό Ονείρων, για να ακολουθήσει το ¨Το όνειρο των παιδιών της γειτονιάς! Η Οδός Ονείρων είναι μια μουσική παράσταση με θεατρικά δρώμενα και χορευτικά μέρη.Τα σπουδαιότερο ίσως; Τη χαμένη αθωότητα και τα όνειρα που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ… Οι κάτοικοι μιας Αθηναϊκής γειτονιάς διηγούνται τις ιστορίες και πραγματοποιούν τις ευχές τους μέσα από το φακό ενός περιπλανώμενου φωτογράφου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ  :ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΟΥ

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ:ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΟΥ-ΠΕΡΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ

ΦΩΤΑ –ΗΧΟΣ : ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΛΙΝΗΣ

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΠΕΡΙ-ΤΕΧΝΩΝ

ΣΚΗΝΙΚΑ : ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΣΙΡΜΠΙΝΗ

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ :ΒΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ ‘’beautifly by vassia’’

MAKE UP ARTIST: ΜΑΡΙΑ ΚΥΒΡΑΝΟΓΛΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΙΣΑΣ: ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΕΡΒΟΥ’’ patitiri design’’

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΠΕΡΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΣΒΙΝΗΣ
ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΡΑΜΑΡΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΡΑΠΤΗ
ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ ΚΑΡΚΑΝΤΕΛΙΔΗ
ΧΑΡΗΣ ΚΟΤΣΑΡΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑ
ΧΡΥΣΑ ΡΟΥΣΣΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΙΛΑΚΗ
ΜΑΡΙΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΦΑΝΗΣ ΤΥΡΑΚΗΣ
ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΛΑΣΚΑ
ΜΑΡΙΑ ΚΥΒΡΑΝΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΣ ΒΟΙΛΑΚΗΣ
ΘΗΣΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΙΛΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΣΕΡΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: GHETTO MAGAZINE – KOSMOS FM 100

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27  & ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ 20.30
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΜΚΕ 7 ΕΥΡΩ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 6934714425

ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ – ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ 6

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top