πανηγύρια Εύβοιας

Τα πανηγύρια επιστρέφουν και αυτά είναι τα πιο δυνατά της Εύβοιας

Τρικούβερτα γλέντια με αμέτρητο κόσμο, παραδοσιακά όργανα και μουσικές, και τραγούδια, τραπέζια γεμάτα με τοπικά εδέσματα, και το κρασί να ρέει άφθονο σε γραφικές πλατείες με αιωνόβιους πλατάνους, από τις…

Τρικούβερτα γλέντια με αμέτρητο κόσμο, παραδοσιακά όργανα και μουσικές, και τραγούδια, τραπέζια γεμάτα με τοπικά εδέσματα, και το κρασί να ρέει άφθονο σε γραφικές πλατείες με αιωνόβιους πλατάνους, από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες που αντιπροσωπεύουν την έννοια του πανηγυριού. Αποτυπώνοντας με τον πιο αυθεντικό τρόπο την πολιτισμική ταυτότητα και ιδιοσυγκρασία του κάθε τόπου, από τα παλιά ακόμη χρόνια, τα πανηγύρια στην Ελλάδα αποτελούσαν έναν τρόπο ξεγνοιασιάς και μια ευκαιρία διασκέδασης και στιγμιαίας απομάκρυνσης από την αγχώδη και κουραστική καθημερινότητα.

Και το φετινό καλοκαίρι, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας, τα πανηγύρια επιστρέφουν. Και επιστρέφουν κανονικά και με τον νόμο. Χωρίς περιορισμούς, με χορούς και πληρότητα κόσμου.

Αγηπητέ αναγνώστη, δεν ξέρουμε εάν είσαι thug και σκοπεύεις να πας και στα 30 πανηγύρια -που πολύ πιθανό να γίνουν στην Εύβοια φέτος το καλοκαίρι- και να ρίχνεις και 5 ζεϊμπεκιές στο δεκάλεπτο για να στανιάρεις, αλλά εμείς σου έχουμε έναν οδηγό με 3 πολύ δυνατά πανηγύρια, για να βρεις ξανά τα πατήματα σου και να απολαύσεις κλαρίνα που τόσο πολύ σου έχουν λείψει. Έλα μεταξύ μας είμαστε, μπορεί στο γκομενάκι στο αμάξι να βάζεις Αλκίνοο Ιωαννίδη, αλλά σίγουρα θα σε πετύχουμε σε κάποιο πρώτο τραπέζι, σε τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω πανηγύρια!

Πανηγύρι στους Καθενούς Ευβοίας – Σάββατο 18/6

 

Πανηγύρι στους Καθενούς Ευβοίας το Σάββατο 18 Ιουνίου διοργανώνει η ΑΕ Καθενών με τους: Γιάννη Κατσίγιαννη, Τζένη Κατσίγιαννη, Θοδωρή Βερλη, Βάσια Φράγκου και στο κλαρίνο ο Μάκης Μπέκος.

 

Πανηγύρι στη Δροσιά Χαλκίδας – Παρασκευή 24/6

Πανηγύρι στη Δροσιά Χαλκίδας τη Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 διοργανώνει ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Κολυμβητικός Όμιλος Δροσιάς με τους: Αντώνη Κυρίτση, Άννα Μώρου και στο κλαρίνο ο Σπύρος Δερδέκης.

 

Πανηγύρι στο Γυμνό Εύβοιας – Σάββατο 9/7

Πανηγύρι στο Γυμνό Εύβοιας το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 διοργανώνει ο ΑΟ Όλυμπος Γυμνού με τους: Γιώργο Βελισσάρη, Μαρία Νομικού, Εβίτα Σερέτη και στο κλαρίνο ο Παναγιώτης Πλακιάς.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top