Τα νέα γκράφιτι της Χαλκίδας – Εικόνες

Με “καμβά” τους εξωτερικούς τοίχους του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, καλλιτέχνες του street art και του γκράφιτι από όλη την Ελλάδα δημιούργησαν δίνοντας χρώμα και μετατρέποντας τους τοίχους σε έργα τέχνης. Η πρώτη γιορτή του graffiti που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα άφησε εντυπωσιακό αποτέλεσμα και δείχνει την ανάγκη η πόλη της Χαλκίδας να χρησιμοποιήσει την τέχνη του […]

Με “καμβά” τους εξωτερικούς τοίχους του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, καλλιτέχνες του street art και του γκράφιτι από όλη την Ελλάδα δημιούργησαν δίνοντας χρώμα και μετατρέποντας τους τοίχους σε έργα τέχνης.

Η πρώτη γιορτή του graffiti που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα άφησε εντυπωσιακό αποτέλεσμα και δείχνει την ανάγκη η πόλη της Χαλκίδας να χρησιμοποιήσει την τέχνη του δρόμου για να καλύψει το γκρίζο της και να ομορφύνει.

Δείτε τις φωτογραφίες της Πένης Θεοδοσίου:

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top