Μανίκια Εύβοια Αναρρίχηση

Τα Μανίκια Εύβοιας ένας διεθνής προορισμός Αναρρίχησης

Φωτογραφίες: Antonios Lamprou Μπορεί η Ελλάδα να φημίζεται για τις ακρογιαλιές της και την πλούσια ακτογραμμή της αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας καλύπτεται από βουνά. Η πεζοπορία τείνει να γίνει μία από τις αγαπημένες ήπιες δραστηριότητες βουνού για πολύ κόσμο αλλά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η χώρα μας […]

Φωτογραφίες: Antonios Lamprou

Μπορεί η Ελλάδα να φημίζεται για τις ακρογιαλιές της και την πλούσια ακτογραμμή της αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας καλύπτεται από βουνά.

Η πεζοπορία τείνει να γίνει μία από τις αγαπημένες ήπιες δραστηριότητες βουνού για πολύ κόσμο αλλά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η χώρα μας είναι ένας από τους κορυφαίους αναρριχητικούς προορισμούς στον κόσμο λόγω της Καλύμνου και από την φετινή χρονιά και λόγω της Εύβοιας.

Το πρώτο Φεστιβάλ Αναρρίχησης που έγινε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στα Μανίκια, το “Petzl RocTrip 2022” είναι πλέον γεγονός και φιλοδοξεί να γίνει και ένα από τα πλέον γνωστά και φημισμένα παγκοσμίως. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιχτυχία και η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη.

Το τετραήμερο 12 με 15 Μαϊου εκτός από την αναρρίχιση στα βράχια στα Μανίκια Εύβοιας, το φεστιβάλ είχε και πληθώρα outdoor εκδηλώσεων. Η βάση των εκδηλώσεων είχε ελεύθερη πρόσβαση για όλους και βρισκόταν κοντά στο χωριό Μανίκια, πάνω από το εκκλησάκι του Αϊ Γιώργη. Εκεί από τις 6μμ μέχρι τις 11μμ ο κόσμος μπορούσε να συναντήσει τους αναρριχητές, να γνωρίσει διάσημους αθλητές, να απολαύσει τη μουσική της μπάντας και από τις 9μμ να δει της δραστηριότητες της ημέρας με προβολή σε “video wall”.

Το Σάββατο έγινε το μεγάλο πάρτι από τις 6μμ μέχρι τις πρωινές ώρες.

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top