οπτικά Χαλκίδα στυλ φροντίδα ματιών
Photo by Dids from Pexels

Τα καλύτερα καταστήματα οπτικών της Χαλκίδας για στυλ και φροντίδα των ματιών σας

Tα μάτια μας είναι ένα από τα πολυτιμότερα όργανα του σώματός μας και οφείλουμε να τα προστατεύουμε με κάθε κόστος. 3 καταστήματα οπτικών στη Χαλκίδα, τα οποία θα σας παρουσιάσουμε, αυτό το ξέρουν καλά, και το τιμούν μέσα από καταστήματα που όχι μόνο διαφυλάσσουν την υγεία των ματιών μας με κορυφαία ποιοτικά οπτικά προϊόντα – …

Τα καλύτερα καταστήματα οπτικών της Χαλκίδας για στυλ και φροντίδα των ματιών σας Διαβάστε Περισσότερα »

Tα μάτια μας είναι ένα από τα πολυτιμότερα όργανα του σώματός μας και οφείλουμε να τα προστατεύουμε με κάθε κόστος. 3 καταστήματα οπτικών στη Χαλκίδα, τα οποία θα σας παρουσιάσουμε, αυτό το ξέρουν καλά, και το τιμούν μέσα από καταστήματα που όχι μόνο διαφυλάσσουν την υγεία των ματιών μας με κορυφαία ποιοτικά οπτικά προϊόντα – αλλά και με υπηρεσίες όπως η οπτομέτρηση αλλά και η επίδειξη εφαρμογής φακών επαφής, κ.α.

Διαθέτουν επίσης, τις πιο ενημερωμένες και σύγχρονες συλλογές γυαλιών για να ανανεώσετε το στυλ σας. Εξάλλου, τα γυαλιά ηλίου είναι must – have αξεσουάρ και αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας μας και καλό είναι να μη λείπουν από κανένα look.

 

Οπτικά Καβύρης

Τα Οπτικά Καβύρης μας προτείνουν γυαλιά οράσεως και ηλίου με ιστορία 32 χρόνων λειτουργίας. Εκεί θα βρούμε τα γνωστότερα brands όπως Calvin Klein, Ferre, Lussile, Hugo Boss, όπως και μια τεράστια ποικιλία σε value for money επιλογές. Ξεχωρίζει η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, ενώ η επιστημονική γνώση και εξειδίκευση στο αντικείμενό τους καθιστούν πρωτοπόρους στο χώρο των οπτικών. Με επίκεντρο τον πελάτη ως φιλοσοφία, θα μας βοηθήσουν να επιλέξουμε την ιδανικότερη λύση για τα μάτια μας.

Ερμού 13-15, Χαλκίδα / Τηλ. 2221089577

Facebook: Οπτικά Καβύρης – Instagram: Οπτικά Καβύρης

 

Opticon Μπαϊμπάκης

Το κατάστημα Οπτικών Μπαϊμπάκης διανύει το 20 έτος λειτουργίας του συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στην υπεύθυνη εργασία, παραδίδοντας οπτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας των μεγαλύτερων εταιρειών στον κόσμο. Ο υπεύθυνος διπλωματούχος οπτικός κ.Ευάγγελος Μπαϊμπάκης απόφοιτος του City&Ishlington College of London, και μέλος της ABDO (Association of British Dispensing Opticians) έχοντας ως πρότυπο την σχέση ποιότητας/τιμής, συνεχίζει με την ίδια αγάπη για το αντικείμενο. Τα γυαλιά οράσεως κατάσκευάζονται από τον ίδιο, ή υπό αυστηρή επίβλεψη, εξασφαλίζοντας ακριβή εκτέλεση των οφθαλμικών συνταγών.

Μεγάλη συλλογή επώνυμων γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως, αλλά και οικονομικών αξιόπιστων προτάσεων για όλα τα γούστα! Φακοί επαφής και υγρά από τα κορυφαία εργοστάσια του κόσμου! Στο κατάστημα οπτικών Μπαϊμπάκης δεν παίζουν με τα μάτια σας!

Αβάντων 17, Χαλκίδα / Τηλ. 2221022941

Facebook: Opticon Baibakis  – Opticon Baibakis

 

Οπτικά PROOPTIKI

Το κατάστημα οπτικών PROOPTIKI βρίσκεται ψηλά στη συμβολή των οδών Αβάντων & Ιατρίδου, έναντι του κινηματογράφου ΜΑΓΙΑ. Το εξειδικευμένο προσωπικό των 3 καταστημάτων (Χαλκίδα-Αλιβέρι-Κύμη), θα σας συμβουλεύσει, ώστε να πραγματοποιήσετε την ιδανική επιλογή για τα μάτια σας. Στα καταστήματα Prooptiki μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ευρεία γκάμα επώνυμων γυαλιών ηλίου και οράσεως, φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής.

Όποιος και αν είναι ο τύπος σας οπτικά PROOPTIKI. Εμπιστευτείτε τους τα μάτια σας.

Αβάντων & Ιατρίδου Γωνία, Χαλκίδα / Τηλ. 2221083144

Facebook: Optika Prooptiki  –  Instagram: Optika Prooptiki

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top