νησάκια Εύβοια

Τα δύο νησάκια στην Εύβοια που εμφανίζονται και εξαφανίζονται κάθε μέρα

Τι άλλες ομορφίες θα δημιουργήσει το σπάνιο φαινόμενο του Ευρίπου; Αυτή τη φορά, είναι υπεύθυνο για τα παραδεισένια δίδυμα νησάκια που παρουσιάζονται στο βίντεο, και έχουν την ιδιότητα να βυθίζονται και να βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια, ανάλογα με την κίνηση του νερού στο στενό της Χαλκίδας. Πιο απλά, το πρωί υπάρχουν, το απόγευμα δεν υπάρχουν! […]

Τι άλλες ομορφίες θα δημιουργήσει το σπάνιο φαινόμενο του Ευρίπου;

Αυτή τη φορά, είναι υπεύθυνο για τα παραδεισένια δίδυμα νησάκια που παρουσιάζονται στο βίντεο, και έχουν την ιδιότητα να βυθίζονται και να βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια, ανάλογα με την κίνηση του νερού στο στενό της Χαλκίδας.

Πιο απλά, το πρωί υπάρχουν, το απόγευμα δεν υπάρχουν!

Πρόκειται για έναν τόπο εξαιρετικής ομορφίας, έναν τιρκουάζ παράδεισο, ο οποίος βρίσκεται μόλις 1 ώρα από την Αθήνα λίγο έξω από την πόλη της Ερέτριας.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες που έχουν ασχοληθεί ενδελεχώς με την περίπτωσή τους, ο λόγος για τον οποίο εμφανίζονται και εξαφανίζονται από τον χάρτη καθημερινά, είναι η κίνηση του νερού στο στενό της Χαλκίδας. Που σημαίνει πως τα πρωινά υπάρχουν κανονικά και μπορεί να τα διακρίνει κάποιος από αεροφωτογραφίες και τα απογεύματ.

Απολαύστε την πτήση του haanity!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top