Barbers Χαλκίδα look

Τα Barbers της Χαλκίδας για το απολυτό look στις γιορτές

To GHETTO παρουσιάζει 3 Barber Shops της Χαλκίδας, τα οποία φροντίζουν η γιορτινή εμφάνιση του άντρα να εκπέμπει ομορφιά και αυτοπεποίθηση.  

Τα Barbers έχουν εμφανιστεί με μια νέα μορφή και έχουν δημιουργήσει νέα κουλτούρα. Συνδυάζουν την παλιά αισθητική και την εντάσσουν στο σήμερα με μια νέα φιλοσοφία στην ανδρική περιποίηση. Τα Barber Shops έχουν φέρει επανάσταση καθώς συνδυάζουν αντρική φροντίδα από τα παλιά, όπως ξύρισμα με φαλτσέτα και περιποίηση γενειάδας αλλά και πιο σύγχρονες υπηρεσίες.

Οι γιορτές επιβάλλουν έναν άνδρα που προσέχει και φροντίζει τον εαυτό του. Ο σύγχρονος άνδρας, ως αληθινός gentleman, αντιλαμβάνεται το πιο σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την εικόνα του και είναι η γιορτινή επίσκεψη σε ένα Barber. Στο ρεβεγιόν ο άντρας θα εντυπωσιάσει και θα λάμψει με την εμφάνισή του, η οποία αποτελεί επιτυχία του Barber που προηγήθηκε.

Το σωστό grooming τη γιορτινή περίοδο απαιτεί τα καλύτερα μπαρμπέρικα της Χαλκίδας, Barber Shops που έχουν την ομάδα και τους σύγχρονους μπαρμπέρηδες για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη περιποίηση (κούρεμα – χτένισμα – ξύρισμα – προϊόντα), κάτι το οποίο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κάνει τους άντρες πιο ωραίους από ποτέ.

To GHETTO παρουσιάζει 3 Barber Shops της Χαλκίδας, τα οποία φροντίζουν η γιορτινή εμφάνιση του άντρα να εκπέμπει ομορφιά και αυτοπεποίθηση.  

Barber Royal

Η ατμόσφαιρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κλασικό αμερικανικό barbershop, ενώ στη διακόσμηση κυριαρχούν μοναδικά ντιζαϊνάτα κομμάτια που αποπνέουν μια vintage αισθητική. Ένας χώρος που μόλις μπαίνεις ξέρεις ότι βρίσκεσαι στα καλύτερα χέρια και μόλις βγαίνεις νιώθεις άλλος άνθρωπος. Η ατμόσφαιρα, το προσωπικό, η αισθητική του το κάνουν να ξεχωρίζει. 

Το Barber Royal λειτουργεί με άξονα τη φιλική εξυπηρέτηση και προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες σε κλασικό και μοντέρνο κούρεμα και ξύρισμα, με γνώμονα πάντα το τι ταιριάζει σε κάθε άνδρα ξεχωριστά, όπως και τις προσωπικές του ανάγκες.

Το Barber Royal είναι το δημιούργημα του Παναγιώτη Αγγελή που υπηρετεί την τέχνη του barbering από την ηλικία των 18 ετών. Ένα αντρικό κομμωτήριο που θυμίζει παλιές καλές εποχές, ένας αληθινός ναός της περιποίησης που όπως τα παλιά μπαρμπέρικα, από τη μια αποτελεί περιβάλλον κοινωνικής ζωής και από την άλλη χώρο ομορφιάς και αισθητικής, όπου πρωτοστατεί η ασυμβίβαστη ενέργεια του άντρα.  

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούν και μας συστήνουν για τη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας και τη φροντίδα των μαλλιών.

Λυκόφρων 2, Χαλκίδα – Τηλ. 2221022027

Facebook: Barber Royal Instagram: Barber Royal

 

Hair Group Saloon by Dimitris Maggos

Talk of the town από το 1999, χρονιά την οποία που ξεκίνησε να συστήνει την αντρική περιποίηση στη Χαλκίδα, το Hair Group Saloon εξακολουθεί να ομορφαίνει το αντρικό φύλο. Υπενθυμίζουμε ότι ήταν πρώτο barbershop που έφερε την επανάσταση του old school barber με νέες τεχνολογίες.

Ο Δημήτρης Μάγγος international artist, στον οποίο οφείλεται το Project, έχει την επιβράβευση ως ένας από τους εφτά παγκόσμιους δημιουργούς μόδας, κάτι που μεταφράζεται ως τον απόλυτο γνώστη των σύγχρονων τάσεων της μόδας πολύ πριν διασπαρθούν στα ευρύτερα κοινωνικά μέσα.

Στο Hair Group Saloon σε συνεπαίρνει η μυρωδιά του ξύλου και της πέτρας, οι κέλτικες μουσικές δημιουργούν μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και το grooming για το σύγχρονο άντρα γίνεται περιπέτεια. Μια επίσκεψη στο Hair Group Saloon, σημαίνει συναναστροφή με το Δημήτρη Μάγγο και την ομάδα του,  η οποία είναι αναγκαία αν θέλεις να ψαχτείς για την εξωτερική σου εμφάνιση και τα νέα κουρέματα. Θα σου μιλήσουν για μόδα, προσωπολογία και περιποίηση γενειάδας, ενώ το κοσμογυρισμένο team του Hair Goup Saloon σε περιμένει όλη την περίοδο των γιορτών για να σε ταξιδέψει στους δρόμους της περιποίησης, της χαλάρωσης και της μόδας.

Αγγελάτου 20, Χαλκίδα – Τηλ. 2221062501

Facebook: Hair Group Saloon Instagram: Hair Group Saloon

 

The Barber’s House 

Το Τhe Barber’s House είναι ένα κουρείο αρχοντικό, ένα meeting point για τους άντρες. Και αυτό το καταλαβαίνεις από την στιγμή που θα μπεις στον χώρο και θα δεις την ιδιαίτερη διακόσμηση εμπνευσμένη από τη art deco κουλτούρα.

Επιθυμία τους είναι να ενώνουν τις καλύτερες υπηρεσίες barbering, με την ολοζώντανη ατμόσφαιρα μιας κλασικής αντρικής λέσχης. Ζητούμενο  είναι η αναβίωση των παραδοσιακών κουρείων, οπού οι άντρες κάθε ηλικίας συζητούσαν και απολάμβαναν τον καφέ τους πριν την περιποίησή τους.

Εκτός από κούρεμα και παραδοσιακό ξύρισμα με κομπρέσες, προσφέρει επίσης περιποίηση γενειάδας, style κούρεμα και ψαγμένο χτένισμα. Στις γιορτές η περιποίηση περνάει από το The Barber’s House για έναν άντρα με απαιτήσεις. Και βέβαια στις προθήκες του μπορείς να βρεις τα καλύτερα ανδρικά προϊόντα περιποίησης της παγκόσμιας αγοράς για το μαλλί η το γένι σου.

Τα παιδιά εκεί μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις με το νέο έτος!

25ης Μαρτίου 7, Χαλκίδα – Τηλ. 2221077244

Facebook: The Barbers House Instagram: The Barber’s House

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top