2 εντυπωσιακά άγνωστα αξιοθέατα Ελλάδα Εύβοια

Τα 2 πιο εντυπωσιακά και άγνωστα αξιοθέατα της Ελλάδας βρίσκονται στην Εύβοια

Σύμφωνα με την ομάδα Up Stories η οποία προβάλλει όλες τις εντυπωσιακές γωνιές της Ελλάδας με πανέμορφο οπτικό υλικό.

Η ομάδα Up Stories η οποία προβάλλει όλες τις εντυπωσιακές γωνιές της Ελλάδας με πανέμορφο οπτικό υλικό, είναι μια ομάδα η οποία προέρχεται από διάφορους χρήστες και προσωπικότητες της σκηνοθεσίας, βιντεοληψίας, droners κλπ. Η Up Stories λοιπόν, θέλησε να δώσει την απάντηση στην ερώτηση “Ποιο είναι το ομορφότερο θέμα που έχετε καταγράψει αυτά τα 8 χρόνια που ταξιδεύετε και ανακαλύπτετε παράλληλα την Ελλάδα;

“Μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεχόμαστε είναι.

Ποιο είναι το ομορφότερο θέμα που έχετε καταγράψει αυτά τα 8 χρόνια που ταξιδεύετε και ανακαλύπτετε παράλληλα την Ελλάδα;

Σε αυτό το ερώτημα θελήσαμε να απαντήσουμε με ένα βίντεο που συμπεριλαμβάνει τα κορυφαία 3 θέματα κατά εμάς και σας τα παρουσιάζουμε.

Σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή έπαιξε τόσο η σπανιότητα αλλά και η δυσκολία καταγραφής του όλου θέματος.

Ας ξαναθυμηθούμε λοιπόν που βρίσκονται ένα από τα σπανιότερα ναυάγια σε ολόκληρη την Ευρώπη, η βυθισμένη γέφυρα που ένωνε 2 νησάκια πριν από τουλάχιστον 1.500 χρόνια αλλά και η πιο περίεργη ίσως κατασκευή σε ολόκληρη την Ευρώπη που χρονολογείται πριν από τουλάχιστον 3.000 χρόνια και δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα απολύτως τίποτα για αυτή.

Ένα κοινό που συνδέει τα τρία αξιοθέατα είναι ότι βρίσκονται και τα τρία στη Στερεά Ελλάδα.”

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/NQk39xY9p88″]

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top