Σχολή Χορού Dance Sianou

Σχολές Χορού “Dance Sianou”: Σημείο μάθησης και έκφρασης με κέφι και ζωντάνια

Δίχως καμία αμφιβολία, ο χορός με όλες του τις μορφές αποτελεί έναν ιδιαίτερο και όμορφο τρόπο έκφρασης συναισθημάτων. Αλλά και παράλληλα μέσο εξωτερίκευσης μιας σπάνιας ομορφιάς που πηγάζει από την ισορροπία κίνησης και ρυθμού. Ο θεατής παρασύρεται σε ένα ταξίδι που μπορεί να τον γαληνεύει, αλλά και την ίδια στιγμή να τον ξεσηκώνει. Η Σχολή Χορού “Dance Sianou” στην καρδιά της Χαλκίδας, αλλά με παραρτήματα και στην Ερέτρια, την Λίμνη, τον Ωρωπό και το Δήλεσι, έχει δημιουργήσει χώρους άρτια εξοπλισμένους, που λειτουργούν ως σημείο μάθησης αλλά και συνάντησης για παιδιά, νέους και ενήλικες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Οι Σχολές χορού “Dance Sianou” με χαρά σας περιμένουν να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα χρονιά με κέφι και ζωντάνια τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα Μπαλέτου, σύγχρονου, latin, Αργεντίνικο Tango, Oriental, Traibal, Hip-Hop, Ευρωπαϊκούς, Ελληνικούς, Ομαδικά & Ατομικά μαθήματα. Ο συνδυασμός χορού και μουσικής ως τρόπου έκφρασης βρίσκεται στο επίκεντρο της σχολής χορού “Dance Sianou”. [intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/PPUFijg4eeI”] Οι μαθητές της “Dance Sianou” συμμετέχουν σε εκδηλώσεις της σχολής και σε διαγωνισμούς ενώ έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιημένα διπλώματα κατόπιν εξετάσεων. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τις 1/9 και συνεχίζονται όλη την χρονιά. Έναρξη μαθημάτων 13/9 Πληροφορίες στη γραμματεία στα τηλέφωνο: 2221075880 , 6972896803 Dance Sianou Νεοφύτου 49 & βώκου Τηλ. 2221 075880 Facebook: Dance Sianou

Δίχως καμία αμφιβολία, ο χορός με όλες του τις μορφές αποτελεί έναν ιδιαίτερο και όμορφο τρόπο έκφρασης συναισθημάτων. Αλλά και παράλληλα μέσο εξωτερίκευσης μιας σπάνιας ομορφιάς που πηγάζει από την ισορροπία κίνησης και ρυθμού. Ο θεατής παρασύρεται σε ένα ταξίδι που μπορεί να τον γαληνεύει, αλλά και την ίδια στιγμή να τον ξεσηκώνει.

Η Σχολή Χορού “Dance Sianou” στην καρδιά της Χαλκίδας, αλλά με παραρτήματα και στην Ερέτρια, την Λίμνη, τον Ωρωπό και το Δήλεσι, έχει δημιουργήσει χώρους άρτια εξοπλισμένους, που λειτουργούν ως σημείο μάθησης αλλά και συνάντησης για παιδιά, νέους και ενήλικες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

Οι Σχολές χορού “Dance Sianou” με χαρά σας περιμένουν να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα χρονιά με κέφι και ζωντάνια τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα Μπαλέτου, σύγχρονου, latin, Αργεντίνικο Tango, Oriental, Traibal, Hip-Hop, Ευρωπαϊκούς, Ελληνικούς, Ομαδικά & Ατομικά μαθήματα.

Ο συνδυασμός χορού και μουσικής ως τρόπου έκφρασης βρίσκεται στο επίκεντρο της σχολής χορού “Dance Sianou”.

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/PPUFijg4eeI”]

Οι μαθητές της “Dance Sianou” συμμετέχουν σε εκδηλώσεις της σχολής και σε διαγωνισμούς ενώ έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιημένα διπλώματα κατόπιν εξετάσεων.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τις 1/9 και συνεχίζονται όλη την χρονιά.

Έναρξη μαθημάτων 13/9

Πληροφορίες στη γραμματεία στα τηλέφωνο: 2221075880 , 6972896803

Dance Sianou

Νεοφύτου 49 & βώκου

Τηλ. 2221 075880

Facebook: Dance Sianou

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top