Γιώργο Βάθη

Συνέντευξη με τον μικρό πρωταθλητή Ταε Κβο Ντο, Γιώργο Βάθη

Μια διαφορετική αλλά τόσο ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον 11χρονο πρωταθλητή Ταε Κβο Ντο Γιώργο Βάθη, αθλητή του συλλόγου Άβαντας Χαλκίδας. Ο Γιώργος Βάθης έχει καταφέρει πολλές και σημαντικές διακρίσεις στην…

Μια διαφορετική αλλά τόσο ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον 11χρονο πρωταθλητή Ταε Κβο Ντο Γιώργο Βάθη, αθλητή του συλλόγου Άβαντας Χαλκίδας.

Ο Γιώργος Βάθης έχει καταφέρει πολλές και σημαντικές διακρίσεις στην κατηγορία παμπαίδων -49 κιλά.

Χρυσό μετάλλιο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος, χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο κύπελλο Ελλάδος ”Κωνσταντίνος Θωμαίδης”, ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών ”Ηλις και Πάρης”, και χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος ”Γεώργιος Βόλαρης”, είναι οι διακρίσεις του Γιώργου Βάθη.

Πως επέλεξες το Τάε Κβο Ντο ;

Αρχικά ήθελα να ξεκινήσω ένα μαχητικό άθλημα , οπότε οι γονείς μου μετά από έρευνα που έκαναν με έγραψαν στον Άβαντα . Μου άρεσε ο χώρος , περνούσα πολύ όμορφα και  για αυτό έμεινα. 

Προτιμάς άθληση ή μόρφωση; Θεωρείς ότι μπορεί να συνδυάσεις σχολείο και γυμναστήριο;

Η προπόνηση είναι καθημερινή όμως οι γονείς μου και ο δάσκαλος μου με βοηθάνε ώστε να διαχειριστώ καλύτερα τον χρόνο για μελέτη , παιχνίδι και προπόνηση.

Ενώ είσαι σε μικρή ηλικία έχεις καταφέρεις να προσελκύσεις έναν χορηγό. Μπορείς να μας αναφέρεις κάποια από τα χαρακτηριστικά της συνεργασίας μαζί του;

Φέτος είχαμε μια γεμάτη χρονιά από αγώνες και κατάφερα να διακριθώ αρκετές φορές, αυτό με βοήθησε να προσελκύσω χορηγό . Συγκεκριμένα την ΧΑΛΚΟΡ , η οποία για την επόμενη χρονιά θα με στηρίζει οικονομικά για να μπορέσω να συμμετάσχω σε περισσότερα πρωταθλήματα του εξωτερικού. 

Ποια τα όνειρά σου για το μέλλον; Πως βλέπεις τον εαυτό σου ως ενήλικο;

Ακόμα δεν ξέρω, θα μου άρεσε να γίνω σαν το δάσκαλο μου. 

Περιέγραψε μας τη σχέση σου με το δάσκαλο σου.

Ο δάσκαλος μου είναι ο Μπάμπης Μαντάς, με ξέρει από πολύ μικρό παιδί, είναι δάσκαλος μου αλλά και φίλος μου. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, προπόνηση, αγώνες, ταξίδια, είμαστε πολύ κοντά.

Ο αθλητισμός μάλλον σου έχει εμφυσήσει και μια φιλοσοφία ζωής. Θα ήθελες να τη μοιραστείς μαζί μας;

Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό, όμως αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχω ένα πρόγραμμα. Προπόνηση, διάβασμα, προσπαθώ να μάθω να κάνω καλή διατροφή και να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top