Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών Χαλκίδα

Συμβολική δράση για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στη Χαλκίδα

Με σκοπό την ενίσχυση της επίγνωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών, την πρόληψη, την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, της ενδοοικογενειακής κακοποίησης, αλλά και την κινητοποίηση των γυναικών θυμάτων βίας, η Ανοιχτή Δράση Αλληλεγγύης El Camino το περασμένο Σάββατο διοργάνωσε δράση στο κέντρο της Χαλκίδας. Αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι αψήφισαν τον βροχερό καιρό του Σαββά […]

Με σκοπό την ενίσχυση της επίγνωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών, την πρόληψη, την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, της ενδοοικογενειακής κακοποίησης, αλλά και την κινητοποίηση των γυναικών θυμάτων βίας, η Ανοιχτή Δράση Αλληλεγγύης El Camino το περασμένο Σάββατο διοργάνωσε δράση στο κέντρο της Χαλκίδας.

Αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι αψήφισαν τον βροχερό καιρό του Σαββά του στη Χαλκίδα και έδωσαν το παρόν!

“Έχοντας στο πλευρό μας συλλόγους αλλα και αρκετό κόσμο που έδωσε το παρόν, ολοκληρώσαμε μια σπουδαία πρωτοβουλία,
στέλνοντας παράλληλα όλοι μαζί, ένα ηχηρό μήνυμα κατά της πατριαρχίας:

Δεν υπάρχει «έγκλημα πάθους» ουτε εγκλημα επειδή την αγαπούσε.

Η έμφυλη βία είναι το έγκλημα!

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές που κατέθεσαν ψυχή και σώμα με τις ομιλίες τους, θέλοντας να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις σε ένα από τα μεγαλύτερα προβληματα που ταλανιζει την σημερινή κοινωνια μας!

Ευχαριστούμε όλους για την ανοιχτή συμμετοχή!

Υ.Γ ΔΕΚΑΤΡΙΑ τριαντάφυλλα για τις ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ δολοφονημενες γυναίκες.

ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ

El Camino/ Ο δρόμος”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top