πρώτης ανάγκης

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Χαλκιδέων για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας

Ο Δήμος Χαλκιδέων κάνει γνωστό τα μέρη, τις μέρες, τις ώρες αλλά και τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται να μαζευτούν για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ενημερώνουμε τους πολίτες και τις εταιρίες που επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, ότι μπορούν […]

Ο Δήμος Χαλκιδέων κάνει γνωστό τα μέρη, τις μέρες, τις ώρες αλλά και τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται να μαζευτούν για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τους πολίτες και τις εταιρίες που επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, ότι μπορούν να προσέρχονται στις δομές του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. (περιοχή Καμάρες, πλησίον Γηροκομείου), καθημερινά από ώρα 09:00 έως κι ώρα 13:00 και από ώρα 18:00 έως κι ώρα 21:00. Σε περίπτωση που υπάρχουν μεγάλα φορτία σε παλέτες, κατόπιν επικοινωνίας θα παραδίδονται στα ΚΑΠΗ της Νέας Λαμψάκου.

Ο Δήμος Χαλκιδέων θα φροντίσει για τη μεταφορά και παράδοση των ειδών στις πληγείσες περιοχές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932725971

Επίσης σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για είδη πρώτης ανάγκης στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκιά-Αναστασιάδη (Πειραϊκή Πατραϊκή) για τους φιλοξενούμενους εκεί.

Ενδεικτικά ως είδη πρώτης ανάγκης θεωρούνται:

• φυσικά δάκρυα, παυσίπονα, ασπιρίνη, οξυγόνο μιας χρήσης, αντιβιοτικές κι ενυδατικές κρέμες, μάσκες, γάζες
• πάνες μωρών και ηλικιωμένων, μωρομάντηλα, χαρτί τουαλέτας
• νερά
• κονσέρβες
• φρυγανιές, παξιμάδια, κρουασάν, μπισκότα
• γάλατα εβαπορέ
• μακαρόνια, ρύζι
• χυμοί

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top