Χαλκίδα Φαναράκια 57 θύματα Τεμπών

Συγκίνηση στη Χαλκίδα: Φαναράκια μνήμης για τα 57 θύματα των Τεμπών

57 φαναράκια στον ουρανό της Χαλκίδας για τις 57 ψυχές των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών.

Συγκίνηση στη Χαλκίδα όταν άναψαν 57 φαναράκια για τα θύματα των Τεμπών

Άλλη μια μεγάλη συγκέντρωση και στη Χαλκίδα, το απόγευμα της Παρασκευής 7 Μαρτίου 2025, με πανό και συνθήματα που ζητούν δικαιοσύνη για τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Ταχυδρομείου (πίσω από τα δικαστήρια) της Χαλκίδας.

Μια δυνατή και συγκινητική στιγμή έκλεισε την συγκέντρωση, όταν νέοι και νέες άφησαν ελεύθερα στον ουρανό της Χαλκίδας 57 φαναράκια για τις 57 ψυχές των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών.

GHETTO Magazine

Το www.ghettomagazine.gr καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στη Χαλκίδα την Εύβοια και τη Βοιωτία. Οι άνθρωποι, οι τέχνες, ο πολιτισμός, ένας οδηγός πόλης και προορισμών, η διασκέδαση, όλα σε ένα GHETTO.
To No.1 και μοναδικό online περιοδικό της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Best of GHETTO

Κύλιση στην κορυφή
GHETTOMAGAZINE
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.