Στο Πευκί έγραψαν “ευχαριστούμε” με πέτρες για να το βλέπουν οι πυροσβέστες με τα ελικόπτερα

Σχημάτισαν στην παραλία Πευκί με μεγάλες πέτρες τη λέξη «ευχαριστούμε» για να είναι ορατό και ευδιάκριτο από πάνω που πετούσαν τα ελικόπτερα με τους πυροσβέστες. Οι πυροσβέστες έδωσαν και την ψυχή τους στις φωτιές στην Εύβοια και οι κάτοικοι θέλησαν να τους δείξουν την ευγνωμοσύνη τους με έναν απλό, αλλά ξεχωριστό τρόπο. Στο Πευκί, που […]

Σχημάτισαν στην παραλία Πευκί με μεγάλες πέτρες τη λέξη «ευχαριστούμε» για να είναι ορατό και ευδιάκριτο από πάνω που πετούσαν τα ελικόπτερα με τους πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες έδωσαν και την ψυχή τους στις φωτιές στην Εύβοια και οι κάτοικοι θέλησαν να τους δείξουν την ευγνωμοσύνη τους με έναν απλό, αλλά ξεχωριστό τρόπο.

Στο Πευκί, που δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές οι κάτοικοι σχημάτισαν στην παραλία με μεγάλες πέτρες τη λέξη «ευχαριστούμε» για να είναι ορατό και ευδιάκριτο από πάνω που πετούσαν τα ελικόπτερα.

 

Πηγή: gazzetta.gr/plus

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top