Netflix παραλία Χιλιαδού

Στο Netflix θα πρωταγωνιστεί η παραλία Χιλιαδού

Η Χιλιαδού ετοιμάζεται να ταξιδέψει ξανά σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτή την φορά μέσα από ταινία του Netflix.

Από την Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ μέχρι σήμερα, διάσημοι σκηνοθέτες και παραγωγοί έχουν επιλέξει να τοποθετήσουν τη δράση των ταινιών τους σε ελληνικές παραλίες. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα η Εύβοια και η Χιλιαδοού έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον σκηνοθετών και μεγάλων παραγωγών.

Όχι άδικα. Η Χιλιαδού με τα υπέροχα νερά της, περιτριγυρισμένη από μοναδικό τοπίο και λουσμένη στο φως του ήλιου, έχει γίνει το ιδανικό σκηνικό για επιτυχημένες και διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες του ξένου κινηματογράφου. Μάλιστα με “Το Τρίγωνο της Θλίιψης” είχε τέτοια επιτυχία που έκανε την Χιλιαδού που γυρίστηκε διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Όπως ενημέρωσε ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων, η εταιρεία film CENTRAL ATHENS PRODUCTIONS, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην παραλία της Χιλιαδούς, για τη κινηματογράφηση – γυρίσματα, για τις ανάγκες της ταινίας Netflix, με θεματολογία βασισμένη στην Αρχαία και σύγχρονη Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων:

Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, ενημερώνει τους πολίτες, ότι η Τουριστική ανάδειξη του τόπου μας, είναι μία από τις προτεραιότητες του και κάθε ευκαιρία την αξιοποιεί ώστε έχει πάρει την τροχιά της παγκόσμιας αναγνώρισης , αυτό το αποδεικνύει η ασυναγώνιστη προτίμηση των ανθρώπων της τέχνης, οι οποίοι αποζητούν να κοσμήσουν ξανά τα έργα τους, τις δημιουργίες τους με τις μοναδικές φυσικές ομορφιές μας, τα μαγευτικά τοπία, τα οποία προσελκύουν το ενδιαφέρον και την αγάπη ανθρώπων και έξω από τα όρια της Ελλάδας.

Μία ακόμη ταινία Αγγλικής Παραγωγής ετοιμάζεται αυτές τις μέρες να γυριστεί στην μοναδική παραλία της ΧΙΛΙΑΔΟΥΣ και στα γύρω από αυτήν μέρη, η Χιλιαδού η οποία το 2022 είχε ψηφιστεί από το EUFCN Δίκτυο Ευρωπαικών επιτροπών κινηματογράφου, μία από τις πέντε ωραιότερες τοποθεσίες της Ευρώπης για κινηματογράφηση.

Η εταιρεία film CENTRAL ATHENS PRODUCTIONS ,θα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην παραλία της Χιλιαδούς, για τη κινηματογράφηση – γυρίσματα, για τις ανάγκες της ταινίας Netflix,με θεματολογία βασισμένη στην Αρχαία και σύγχρονη Ελλάδα, …!!!!!!

Σε συνεργασία με το Δήμο μας, για άλλη μία φορά η παγκόσμια διαφήμιση, είναι δεδομένη και για αυτό ευχαριστούμε τόσο την CENTRAL ATHENS PRODUCTIONS όσο και την παραγωγή της ταινίας.

Για την πορεία της ταινίας και τη πλήρη ενημέρωση σας, θα επανέλθουμε…!!!

Ψαχνά 15/5/2024

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ –ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΜΥΤΑΛΑ-ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

Triangle of Sadness (2022)

H ταινία του Ruben Ostlund, Triangle of sadness (Το τρίγωνο της θλίψης), είναι η ταινία που απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στο 75ο Φεστιβάλ Καννών. Η διάκριση αυτή, ήταν μια μεγάλη επιτυχία και για την Ελλάδα, καθώς συμπαραγωγοί είναι και οι «δικοί» μας Κωνσταντίνος Κοντοβράκης και Γιώργος Καρναβάς της Heretic Films. Η ταινία επίσης, γυρίστηκε κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος της, σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες στην Βόρεια Εύβοια, την Χιλιαδού. Τα γυρίσματα αρχικά ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στην Ταϊλάνδη. «Τελικά τους πείσαμε μέσα σε δύο μήνες είχαν έρθει εδώ. Το πιστέψανε, στήσαμε ένα πολύ περίπλοκο γύρισμα» έχει δηλώσει σχετικά ο παραγωγός Γιώργος Καρναβάς. Και πόσο δίκιο είχαν.

Άλλοτε βάση πειρατών, η Χιλιαδού σήμερα αποτελεί βάση ελεύθερων κατασκηνωτών και γυμνιστών. Και όχι άδικα. Βρίσκεται στην κεντρική Εύβοια, στους πρόποδες του βουνού Δίρφη, στην πλευρά που βλέπει προς τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου. Είναι μια απλωτή παραλία με άμμο και βότσαλα. Έχει βόρειο προσανατολισμό, οπότε συχνά είναι εκτεθειμένη στους δυνατούς ανέμους. Η ονομασία της, προέρχεται από το ομώνυμο εκκλησάκι (Παναγία της Χιλιαδούς) που βρίσκεται κοντά. Τα καλοκαίρια γεμίζει κόσμο και παρέες. Οι γυμνιστές προτιμούν το βόρειο άκρο της, ενώ οι πιο αθλητικοί τύποι προτιμούν την αναρρίχηση στα βράχια γύρω της.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top