κέντρο Χαλκίδα διακόσμηση

Στο κέντρο της Χαλκίδας μια ονειρεμένη διακόσμηση μας ταξιδεύει σε άλλη εποχή

Τα φώτα, τα χρώματα, η διακόσμηση των βιτρίνων της αγοράς, είναι πάντα ένα από τα must του Christmas mood Χριστούγεννα έρχονται σε λίγες μέρες και η αγορά της Χαλκίδας ντύθηκε στα γιορτινά της, παίρνοντας ένα άλλο ξεχωριστό ύφος γεμάτο ζεστασιά! Στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία αγοράς το κατάστημα “Ρόγκα Είδη Ραπτικής” δημιούργησε ένα στολισμό …

Στο κέντρο της Χαλκίδας μια ονειρεμένη διακόσμηση μας ταξιδεύει σε άλλη εποχή Διαβάστε Περισσότερα »

Τα φώτα, τα χρώματα, η διακόσμηση των βιτρίνων της αγοράς, είναι πάντα ένα από τα must του Christmas mood

Χριστούγεννα έρχονται σε λίγες μέρες και η αγορά της Χαλκίδας ντύθηκε στα γιορτινά της, παίρνοντας ένα άλλο ξεχωριστό ύφος γεμάτο ζεστασιά!

Στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία αγοράς το κατάστημα “Ρόγκα Είδη Ραπτικής” δημιούργησε ένα στολισμό που μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή.

Τις φετινές γιορτές στην πόλη της Χαλκίδας η διακόσμηση του καταστήματος “Ρόγκα Είδη Ραπτικής” είναι το σημείο εκείνο όπου όλοι στέκονται για να χαζέψουν έστω και για λίγο! Ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, ένα πραγματικό στολίδι, το οποίο ξεχωρίζει με την αισθητική του και έχει γίνει σημείο αναφοράς.

Αδιαμφισβήτητα το πιο γιορτινό και ονειρεμένο σκηνικό στην πόλη!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top