Διεθνής Ημέρα Μουσείων - Χαλκίδα

Στο “Φώς του φεγγαριού” στο Μουσείο Αρέθουσα

Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου. Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα», στις 21.30, θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με έργα για πιάνο και φωνή Αττίκ, Σουγιούλ, Μ. Χατζηδάκι, Γ. Χατζηνάσιου, Eugene. Doca, Μ. Πλέσσα και Σταμ. Κραουνάκη, από την πιανίστα Βάνα Παπαϊωάννου. Αφήγηση: Άννα Μαρία Μουντριχα Τραγουδούν: […]

Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα», στις 21.30, θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με έργα για πιάνο και φωνή Αττίκ, Σουγιούλ, Μ. Χατζηδάκι, Γ. Χατζηνάσιου, Eugene. Doca, Μ. Πλέσσα και Σταμ. Κραουνάκη, από την πιανίστα Βάνα Παπαϊωάννου.

Αφήγηση: Άννα Μαρία Μουντριχα

Τραγουδούν: Ελευθερία Γεωργογιαννη, Ιωάννα Θάνου

Για λόγους προστασίας από την λοίμωξη covid-19, την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν έως πενήντα (50) θεατές αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στο 2221022402 (εσωτ. 1029, 1035)

Φωτογραφία εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Παλιβάκης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top