Στην Κάρυστο συνεχίζει τις διακοπές του ο Μπόρις Τζόνσον

Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον καθώς εθεάθη σε εστιατόριο της Καρύστου στην Εύβοια. Σύμφωνα με φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η DailyMail, ο Τζόνσον διακρίνεται να…

Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον καθώς εθεάθη σε εστιατόριο της Καρύστου στην Εύβοια.

Σύμφωνα με φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η DailyMail, ο Τζόνσον διακρίνεται να κάθεται στο εστιατόριο «Το Αιγαίο» στην Κάρυστο ενώ μαζί του βρισκόταν και η γυναίκα του, Κάρι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο ημέρες ο απερχόμενος πρωθυπουργός εθεάθη σε σουπερμάρκετ στη Νέα Μάκρη να κάνει τα ψώνια του μόνος του, ενώ άνδρας της ασφάλειάς του τον ακολουθούσε διακριτικά.

Την ίδια στιγμή βρετανικά tabloids έχουν σχολιάσει επικριτικά τις διακοπές του Τζόνσον στη χώρα μας.

Η Daily Mail, αναφέρει πως «οι επικριτές του τονίζουν πως ηγείται μίας κυβέρνησης ζόμπι» ενώ η Express έκανε δημοσίευμα με τίτλο «Ο Μπόρις εμφανίστηκε στην Ελλάδα για δεύτερες διακοπές μέσα σε 2 εβδομάδες καθώς μαίνεται η κρίση του κόστους ζωής»

Στο μεταξύ, οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι».

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top