Στιγμές χαλάρωσης & διασκέδασης στο MAM Cafe Bar στην παραλία Λευκαντί

Χρειαζόμαστε ένα ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό για δροσερά και σούπερ ανεβαστικά σαββατοκύριακα αλλά και για όσους αποφάσισαν να απολαύσουν το καλοκαίρι τους στο νησί της Εύβοιας και στο Λευακντί. Το ΜΑΜ μονοπωλεί (και) φέτος το ενδιαφέρον μας χάρη στην ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακή εικόνα του, τη χαλαρή αλλά και συνάμα party ατμόσφαιρα, το λαχταριστό μενού, τα απολαυστικά cocktails, και τις προσεγμένες υπηρεσίες του. Ναι, αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το κάνουν ήδη να ξεχωρίζει και το φετινό καλοκαίρι και να συγκαταλέγεται στις must στάσεις του Ευβοϊκού καλοκαιριού. Ετοιμάσου να ζήσεις άκρως χαλαρωτικές στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο, στην παραλία και τις ξαπλώστρες του ΜΑΜ, αλλά και ρομαντικές καταστάσεις υπό το φως του φεγγαριού. Μετά το αναζωογονητικό μπάνιο σας μπορείτε να παραγγείλετε από το άψογο προσωπικό του MAM κάτι δροσιστικό να πιείτε, και να το συνδυάσετε με νόστιμα snacks και club sandwiches. Εκτός από τον καφέ και το φαγητό σας, το MAM είναι ο ιδανικός προορισμός και για την απογευματινή σας χαλάρωση με φίλους. Ένα μαγαζί με πολύ όμορφη αισθητική, ένα πολύ ενδιαφέρον design με μερικά διακοσμητικά αντικείμενα να έχουν έρθει απευθείας από την Τυνησία. Και στο βάθος τα πολύχρωμα ξύλινα πατζούρια που έχουν γίνει σήμα κατά τεθέν του MAM. Μετά τον δροσερό καφέ συνεχίζουμε με signature cocktails, ακούγοντας chill out μουσική και απολαμβάνοντας μια θέα που ενσωματώνει την ιδεατή εκδοχή του καλοκαιριού. Φυσικά στο ΜΑΜ μπορούμε να απολαύσουμε και πολύ καλό φαγητό. Με γεύσεις μοναδικές και ιδιαίτερες που θα φέρουν μία απολαυστική ικανοποίηση στον ουρανίσκο σας και μερίδες πραγματικά πολύ μεγάλες. Όλα άριστης ποιότητας για εσάς και τα παιδιά σας. Το ΜΑΜ είναι το μέρος που και το φετινό καλοκαίρι αναδεικνύεται σε έναν ιδανικό προορισμό για μέρες και νύχτες χαλάρωσης και διασκέδασης στην παραλία του Λευκαντί! MAM cafe bar restaurant Ποσειδώνος και Ευκαλύπτου, Παραλία Λευκαντί Τηλ. 2221779999 Facebook: Mam cafe bar restaurant Instagram: mamcafebar

Χρειαζόμαστε ένα ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό για δροσερά και σούπερ ανεβαστικά σαββατοκύριακα αλλά και για όσους αποφάσισαν να απολαύσουν το καλοκαίρι τους στο νησί της Εύβοιας και στο Λευακντί.

Το ΜΑΜ μονοπωλεί (και) φέτος το ενδιαφέρον μας χάρη στην ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακή εικόνα του, τη χαλαρή αλλά και συνάμα party ατμόσφαιρα, το λαχταριστό μενού, τα απολαυστικά cocktails, και τις προσεγμένες υπηρεσίες του.

Ναι, αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το κάνουν ήδη να ξεχωρίζει και το φετινό καλοκαίρι και να συγκαταλέγεται στις must στάσεις του Ευβοϊκού καλοκαιριού.

Ετοιμάσου να ζήσεις άκρως χαλαρωτικές στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο, στην παραλία και τις ξαπλώστρες του ΜΑΜ, αλλά και ρομαντικές καταστάσεις υπό το φως του φεγγαριού.

Μετά το αναζωογονητικό μπάνιο σας μπορείτε να παραγγείλετε από το άψογο προσωπικό του MAM κάτι δροσιστικό να πιείτε, και να το συνδυάσετε με νόστιμα snacks και club sandwiches.

Εκτός από τον καφέ και το φαγητό σας, το MAM είναι ο ιδανικός προορισμός και για την απογευματινή σας χαλάρωση με φίλους. Ένα μαγαζί με πολύ όμορφη αισθητική, ένα πολύ ενδιαφέρον design με μερικά διακοσμητικά αντικείμενα να έχουν έρθει απευθείας από την Τυνησία. Και στο βάθος τα πολύχρωμα ξύλινα πατζούρια που έχουν γίνει σήμα κατά τεθέν του MAM.

Μετά τον δροσερό καφέ συνεχίζουμε με signature cocktails, ακούγοντας chill out μουσική και απολαμβάνοντας μια θέα που ενσωματώνει την ιδεατή εκδοχή του καλοκαιριού. Φυσικά στο ΜΑΜ μπορούμε να απολαύσουμε και πολύ καλό φαγητό. Με γεύσεις μοναδικές και ιδιαίτερες που θα φέρουν μία απολαυστική ικανοποίηση στον ουρανίσκο σας και μερίδες πραγματικά πολύ μεγάλες. Όλα άριστης ποιότητας για εσάς και τα παιδιά σας.

Το ΜΑΜ είναι το μέρος που και το φετινό καλοκαίρι αναδεικνύεται σε έναν ιδανικό προορισμό για μέρες και νύχτες χαλάρωσης και διασκέδασης στην παραλία του Λευκαντί!

MAM cafe bar restaurant

Ποσειδώνος και Ευκαλύπτου, Παραλία Λευκαντί
Τηλ. 2221779999
Facebook: Mam cafe bar restaurant
Instagram: mamcafebar

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top