Γουρουνόπουλο Χαλκίδα

Στην Ψησταριά “ο Κούλης” για καλό παραδοσιακό γουρουνόπουλο

Ψητά και σουβλιστά κρέατα  έχουν κάνει γνωστό το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» στην πόλη της Χαλκίδας και την ευρύτερη περιοχή. Το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» ξεχωρίζει στο χώρο της εστίασης από το 1997 και μας έχει κερδίσει με τις ποικίλες νοστιμιές του, το φιλόξενο περιβάλλον που διαθέτει, αλλά και το γρήγορο και ευγενικό delivery. Η γιορτή της […]

Ψητά και σουβλιστά κρέατα  έχουν κάνει γνωστό το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» στην πόλη της Χαλκίδας και την ευρύτερη περιοχή. Το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» ξεχωρίζει στο χώρο της εστίασης από το 1997 και μας έχει κερδίσει με τις ποικίλες νοστιμιές του, το φιλόξενο περιβάλλον που διαθέτει, αλλά και το γρήγορο και ευγενικό delivery.

Η γιορτή της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της πόλης της Χαλκίδας, προτάσσει τη γαστρονομική παράδοση του ψητού γουρουνόπουλου, ένα έθιμο χρόνων που τηρείται με ευλάβεια. Η ψησταριά «Ο Κούλης», με σεβασμό στην τοπική παράδοση, ψήνει το νοστιμότερο γουρουνόπουλο της πόλης για την περίοδο της σημαντικής αυτής γιορτής και μας καλεί να το δοκιμάσουμε.

Στον «Κούλη» απέναντι από το γήπεδο θα βρείτε αχνιστό και τραγανό ψητό γουρουνόπουλο από 25 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου και μπορείτε να το παραγγείλετε delivery στο 22210 85967, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη 1.00 το βράδυ. Φυσικά, εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το δροσερό εξωτερικό χώρο του «Κούλη», στην οδό 25ης Μαρτίου και Αντωνίου Νίκα 11, για να απολαύσετε τις προτάσεις του μαζί με την παρέα σας.

Το τοπικό έθιμο και η θρησκευτική παράδοση συναντιούνται και φέτος στον «Κούλη» και μας υπόσχονται μια ανώτερη γευστική εμπειρία ενός καλοψημένου γουρουνόπουλου τις ημέρες της γιορτής της Αγίας Παρασκευής. Πραγματικά, το καλύτερο γουρουνόπουλο της Χαλκίδας το βρίσκουμε στη γνωστότερη ψησταριά της πόλης, η οποία έχει όνομα και είναι «Ο Κούλης».

Ψητό Γουρουνόπουλο

Από 25 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου

Τηλέφωνο παραγγελιών: 22210 85967 

Delivery από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη 1.00 το βράδυ

Οδός 25ης Μαρτίου και Αντωνίου Νίκα 11

Facebook: Κούλης ΨησταριάInstagram: koulis_xalkida

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top