Ερέτρια καρδιά ανακύκλωσης

Στην κεντρική πλατεία Ερέτριας υπάρχει μια καρδιά ανακύκλωσης

Κάδος σε σχήμα καρδιάς έχει τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία της Ερέτριας και υποδέχεται τα πλαστικά καπάκια που οι κάτοικοι και οι τουρίστες ρίχνουν για ανακύκλωση. Κατάλληλα καπάκια για τη συγκεκριμένη ανακύκλωση είναι μόνο τα πλαστικά από μπουκάλια με νερό, γάλα, χυμούς, απορρυπαντικά, σαμπουάν κ.λπ. Τα “αποκαλυπτήρια” έκανε ο Αντιδήμαρχος Β Αναπληρωτής Δημάρχου Δήμου Ερέτριας, Ευάγγελος […]

Κάδος σε σχήμα καρδιάς έχει τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία της Ερέτριας και υποδέχεται τα πλαστικά καπάκια που οι κάτοικοι και οι τουρίστες ρίχνουν για ανακύκλωση.

Κατάλληλα καπάκια για τη συγκεκριμένη ανακύκλωση είναι μόνο τα πλαστικά από μπουκάλια με νερό, γάλα, χυμούς, απορρυπαντικά, σαμπουάν κ.λπ.

Τα “αποκαλυπτήρια” έκανε ο Αντιδήμαρχος Β Αναπληρωτής Δημάρχου Δήμου Ερέτριας, Ευάγγελος Τσώκος, στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Μια όμορφη και σοβαρή κίνηση για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανακύκλωση των πλαστικών. Η κίνηση μάλιστα, έγινε την κατάλληλη περίοδο, καθώς η καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε και η Ερέτρια κατακλύζεται από επισκέπτες και τουρίστες.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top