Κάτω Σέτα Ευβοίας κάδοι ζωγραφιές

Στην Κάτω Σέτα Ευβοίας οι κάδοι απορριμάτων ομόρφυναν με ζωγραφιές

Στην Κάτω Σέτα Ευβοίας οι κάδοι απορριμάτων δεν έχουν κάποιο από τα κλασικά χρώματα ενός κάδου. Είναι πολύχρωμοι και με όμορφες ζωγραφιές. Η Βαγγελίτσα Αργύρη, πρόεδρος της κοινότητας είχε μια όμορφη πρωτοβουλία και με την βοήθεια των υπολοίπων οι κάδοι απορριμάτων γέμισαν με υπέροχες ζωγραφιές. Τέτοιες μικρές όμως πολύ σημαντικές κινήσεις είναι ικανές να ομορφύνουν […]

Στην Κάτω Σέτα Ευβοίας οι κάδοι απορριμάτων δεν έχουν κάποιο από τα κλασικά χρώματα ενός κάδου. Είναι πολύχρωμοι και με όμορφες ζωγραφιές.

Η Βαγγελίτσα Αργύρη, πρόεδρος της κοινότητας είχε μια όμορφη πρωτοβουλία και με την βοήθεια των υπολοίπων οι κάδοι απορριμάτων γέμισαν με υπέροχες ζωγραφιές.

Τέτοιες μικρές όμως πολύ σημαντικές κινήσεις είναι ικανές να ομορφύνουν την καθημερινότητα και την ζωή των κατοίκων σε πόλεις και χωριά!

 

Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό προφίλ στο facebook της Βαγγελίτσας Αργύρη. 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top