Εύβοια παραλία κρατήρα

Στην Εύβοια υπάρχει μια παραλία που βρίσκεται μέσα σε κρατήρα

Τέτοιο φαινόμενο δεν θα το βρεις εύκολα αλλού στην Ελλάδα. Η Ελλάδα το έχει να το λέει πως είναι μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου όλου. Εδώ μπορεί…

Τέτοιο φαινόμενο δεν θα το βρεις εύκολα αλλού στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα το έχει να το λέει πως είναι μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου όλου. Εδώ μπορεί κανείς να βρει όλα τα γούστα. Από βουνό μέχρι απέραντη θάλασσα.

Υπάρχουν πολλά μέρη που ίσως δεν γνωρίζεις στη χώρα και παραλίες που θα σε αφήσουν… άφωνο, αλλά ήρθε η ώρα να τα επισκεφθείς. Ένα τέτοιο είναι η παραλία που βρίσκεται σε κρατήρα και είναι μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα.

Η Ελλάδα μας δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις ομορφιές της. Κάθε γωνιά και κάθε πινελιά είναι ένα θαύμα της φύσης. Πηγαίνουμε στους Πεταλιούς Εύβοιας, σε απόσταση μόλις μισής ώρας με σκάφος από την Αθήνα. Στο νότιο τμήμα του νησιού “Μεγαλόνησος” των Πεταλιών υπάρχει μια παραλία που αντικρίζει την Άνδρο και τις Κυκλάδες.

Τέτοια παραλία δεν έχεις αντικρύσει ποτέ στη ζωή σου. Είναι πραγματικά ένα θαύμα της φύσης. Η παραλία της Ελλάδας που βρίσκεται μέσα σε κρατήρα- Βγαίνει στη θάλασσα με πέτρινη καμάρα.

Στο δεξί τμήμα της βρίσκεται ένας κρατήρας που κρύβει ένα μυστικό. Είναι στρωμένος με άμμο και βότσαλα και στη μία πλευρά του ενώνεται με τη θάλασσα με μια φυσική αψίδα- καμάρα. Λίγα λόγια για τους Πεταλιούς: Οι Πεταλιοί είναι νησιωτικό σύμπλεγμα που βρίσκεται στον νότιο Ευβοϊκό κόλπο. Ανήκουν στον δήμο Καρύστου της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

Πηγή: ratpack.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top