Στη Βόρεια Εύβοια το 7ο Scooter Rally Αντοχής

Αν έχετε δίκυκλο, σας αρέσει να γράφετε χαλαρά χιλιόμετρα, σας εξιτάρουν οι γρίφοι και τα παιχνίδια και θέλετε να ξεφύγετε από την σκληρή καθημερινότητας για ένα διήμερο τότε το Scooter Rally Αντοχής είναι η απάντησή σας. Η διοργάνωση που έχει προσφέρει αμέτρητες ευχάριστες στιγμές στους φίλους των δύο τροχών επιστρέφει το 2023 και αυτήν τη […]

Αν έχετε δίκυκλο, σας αρέσει να γράφετε χαλαρά χιλιόμετρα, σας εξιτάρουν οι γρίφοι και τα παιχνίδια και θέλετε να ξεφύγετε από την σκληρή καθημερινότητας για ένα διήμερο τότε το Scooter Rally Αντοχής είναι η απάντησή σας. Η διοργάνωση που έχει προσφέρει αμέτρητες ευχάριστες στιγμές στους φίλους των δύο τροχών επιστρέφει το 2023 και αυτήν τη φορά μας ταξιδεύει στη Βόρεια Εύβοια.

Το 7ο Scooter Rally Αντοχής πραγματοποιείται στις 28-29 Μαΐου στους δρόμους της Βόρειας Εύβοιας και αναμένεται για μια ακόμα χρονιά να μας διασκεδάσει, να μας ενώσει και να μας φέρει πιο κοντά στη φύση και τη μοτοσικλέτα. Η εκκίνηση του 7ου Scooter Rally Αντοχής θα δοθεί από το Χαλκούτσι Ωρωπού μπροστά στο Port Café Pizza στις 28 Μαΐου 2023 και ώρα 09:30, με την διανυκτέρευση να έχει προγραμματιστεί στα Λουτρά Αιδηψού όπου θα δοθεί η εκκίνηση της δεύτερης ημέρας με τερματισμό πάλι στο Χαλκούτσι.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Scooter Rally Αντοχής είναι ένας αγώνας – οδοιπορικό και όχι αγώνας ταχύτητας. Οι συμμετέχοντες έχουν στόχο να βρουν τη σωστή διαδρομή, να λύσουν γρίφους και να παίξουν διασκεδαστικά παιχνίδια από τα οποία κερδίζουν πόντους για να μπορέσουν να κερδίσουν τον αγώνα.

Στόχο, εκτός από την οδήγηση και την γνωριμία με όμορφα μέρη, είναι να αναπτύξει την ομαδικότητα και την συντροφικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων, καθώς στο τέλος οι περισσότεροι νοιώθουν σαν να γνωρίζονται από καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα όπως αναγνώριση σωστής πορείας, βοήθεια σε τυχόν τεχνικό πρόβλημα.

Στο 7ο Scooter Rally Αντοχής μπορούν να πάρουν μέρος αναβάτες με οποιαδήποτε μοτοσικλέτα ή scooter, αρκεί να έχουν νόμιμη άδεια οδήγησης και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που ορίζει ο ΚΟΚ. Η απόσταση κυμαίνεται περίπου στα 300 χιλιόμετρα την κάθε ημέρα, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν την κατηγορία Ατομικό ή Ομαδικό.

Τον φετινό αγώνα-οδοιπορικό, υποστηρίζουν δυναμικά με την παρουσία τους δυο νέες μοτοσικλετιστικές και όχι μόνο παρέες. Το «ΜΟΤΟΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Μια βόλτα… μια παρέα» και «Φίλοι του Scooter Rally Αντοχής» αποδεικνύοντας με την συμμετοχή τους ότι η δημιουργική συνεργασία έχει μόνο θετικά αποτελέσματα και βοηθάει έτσι ώστε, όλοι να περνάμε πραγματικά καλά.

Περισσότερα για το 7ο Scooter Rally Αντοχής ΕΔΩ.

 

Πηγή: newsauto.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top