ΔηΒιβλιοθήκη Χαλκίδας βιβλίο Παπανικολάου

Στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Χαλκίδας η παρουσίαση του νέου βιβλίου για την ζωή του γιατρού Παπανικολάου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας μας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Χριστούλια “Δρ. ΠΑΠ Η Ζωή του Πρωτοπόρου γιατρού Γ. Ν. Παπανικολάου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7, Ιουνίου 2023 στις 19:00 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας (Χαϊνά 93) Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Πέτρος Τατσόπουλος, συγγραφέας, ο Θανάσης Πέτρου, δημιουργός […]

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας μας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Χριστούλια “Δρ. ΠΑΠ Η Ζωή του Πρωτοπόρου γιατρού Γ. Ν. Παπανικολάου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7, Ιουνίου 2023 στις 19:00 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας (Χαϊνά 93)

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Πέτρος Τατσόπουλος, συγγραφέας, ο Θανάσης Πέτρου, δημιουργός comics, και ο συγγραφέας του βιβλίου Πέτρος Χριστούλας. Συντονίζει η πρόεδρος του Εφορευτικού συμβουλίου της βιβλιοθήκης, Σούλα Παπαγεωργόπουλου.

Περιγραφή βιβλίου

Ο ερευνητής γιατρός Γεώργιος Ν. Παπανικολάου είναι γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανάπτυξη του διαγνωστικού τεστ που έχει σώσει αμέτρητες γυναίκες μέχρι σήμερα και φέρει τα πρώτα τρία γράμματα του ονόματός του. Ωστόσο, το τεστ ΠΑΠ ήταν ένας από τους τελευταίους σταθμούς μιας μεγάλης περιπλάνησης.

Το ταξίδι της ζωής του σπουδαίου επιστήμονα μπορεί να μας αποκαλύψει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα κίνητρα μιας εξέχουσας προσωπικότητας που έχει προσφέρει κάτι εξαιρετικά σημαντικό στην ανθρωπότητα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top