μπλε Δημαρχείο Χαλκίδα Παγκόσμια Ημέρα Δικαιώματα Παιδιού

Στα μπλε το Δημαρχείο Χαλκίδας για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Η 20η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, εορτάζεται κάθε χρόνο για να υπενθυμίζει την ανάγκη προάσπισης της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των παιδιών. Ο Δήμος Χαλκιδέων, συμμετέχοντας στην παγκόσμια προσπάθεια ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης, φωταγωγεί το Δημαρχείο Χαλκίδας στην παραλία με το συμβολικό μπλε χρώμα. Παράλληλα, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ήταν …

Στα μπλε το Δημαρχείο Χαλκίδας για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού Διαβάστε Περισσότερα »

Η 20η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, εορτάζεται κάθε χρόνο για να υπενθυμίζει την ανάγκη προάσπισης της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, συμμετέχοντας στην παγκόσμια προσπάθεια ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης, φωταγωγεί το Δημαρχείο Χαλκίδας στην παραλία με το συμβολικό μπλε χρώμα.

Παράλληλα, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ήταν ομιλήτρια στην ημερίδα του 1ου Λυκείου για τα δικαιώματα των παιδιών. Κατά την ομιλία της, ανέφερε το έργο που επιτελεί ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας κι Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ) για την ασφαλή και δημιουργική απασχόληση βρεφών, παιδιών και παιδιών με Αναπηρία. Επιπλέον, επεσήμανε τα έργα που υλοποιούνται και σχεδιάζονται με γνώμονα τα παιδιά, τη συγκρότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων, δίνοντας ουσιαστικό, δημοκρατικό και συμμετοχικό ρόλο, και τη συνεργασία του Δήμου Χαλκιδέων με το Χαμόγελο του Παιδιού σε θέματα ενημέρωσης και άμεσης παρέμβασης σε περιπτώσεις παιδιών σε κίνδυνο.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top