Μια υπέροχη στιγμή συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου από μια σπουδαία κίνηση που εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση των ομάδων μπάσκετ του Ερμή Σχηματαρίου με τα Μέγαρα για το πρωτάθλημα της Elite League. Ο Νίκος Οικονόμου έδωσε την ευκαιρία στον αθλητή με αναπηρία, Παναγιώτη Τζαβέλλα, ο οποίος πάτησε παρκέ και, μάλιστα, σημείωσε πέντε πόντους.

Ο Ερμής Σχηματαρίου έγραψε:
Μια εντός προγράμματος ήττα από την πρωτοπόρο Νεανική Εστία Μεγαρίδος γνώρισε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.
Κι αν η ήττα μας πλήγωσε βαθμολογικά, για εμάς κερδίσαμε. Κερδίσαμε και εμείς, μα κυρίως το μπάσκετ.
Όταν βλέπεις ένα ολόκληρο γήπεδο να χειροκροτά τον Παναγιώτη Τζαβέλλα ( 5p ),το καμάρι μας, τότε τι σημασία έχουν τα αποτελέσματα.
Για εμάς σήμερα κέρδισε το μπάσκετ ακριβώς γιατί ένα παιδί, ένα δικό μας παιδί χάρηκε μέσα από το μπάσκετ και όλοι μαζί, φίλοι και αντίπαλοι για 40 αγωνιστικά λεπτά και μόνο, ζήσαμε μια μοναδική στιγμή!

.jpg)

