ΑΜΕΣΑ Δήμος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου σκουπίδα

Σποτ του ΑΜΕΣΑ: “Γνωρίζατε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων έχει τα ακριβότερα σκουπίδια στην Ευρώπη;”

“Γνωρίζατε ότι έχουμε τα ακριβότερα και πιο πολυταξιδεμένα σκουπίδια στην Ευρώπη; Γνωρίζατε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων σπαταλά 5 εκατομ. ευρώ το χρόνο για να στέλνει τα σκουπίδια μας πότε στα Τρίκαλα και πότε στην Ιστιαία, με παράνομες απευθείας αναθέσεις;” Με αυτά τα δύο δυνατά ερωτήματα προς τους πολίτες της Χαλκίδας, παρουσιάζεται το προεκλογικό σποτ από …

Σποτ του ΑΜΕΣΑ: “Γνωρίζατε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων έχει τα ακριβότερα σκουπίδια στην Ευρώπη;” Διαβάστε Περισσότερα »

“Γνωρίζατε ότι έχουμε τα ακριβότερα και πιο πολυταξιδεμένα σκουπίδια στην Ευρώπη; Γνωρίζατε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων σπαταλά 5 εκατομ. ευρώ το χρόνο για να στέλνει τα σκουπίδια μας πότε στα Τρίκαλα και πότε στην Ιστιαία, με παράνομες απευθείας αναθέσεις;” Με αυτά τα δύο δυνατά ερωτήματα προς τους πολίτες της Χαλκίδας, παρουσιάζεται το προεκλογικό σποτ από τον συνδυασμό του Γιώργου Σπύρου “ΑΜΕΣΑ Νέο Ξεκίνημα” ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου για τον Δήμο Χαλκιδέων.

Το σποτ έχει τίτλο “ΧΥΤΑ Χαλκίδας: Μια ανοιχτή πληγή στο Δήμο Χαλκιδέων”, έχει διάρκεια 60 δευτερόλεπτα και σε αυτό αναφέρεται το κόστος της μεταφοράς των σκουπιδιών από τον Δήμο Χαλκιδέων αλλά και η πρόταση που κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Σπύρου.

“Γνωρίζατε ότι έχουμε τα ακριβότερα και πιο πολυταξιδεμένα σκουπίδια στην Ευρώπη; Γνωρίζατε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων σπαταλά 5 εκατομ. ευρώ το χρόνο για να στέλνει τα σκουπίδια μας πότε στα Τρίκαλα και πότε στην Ιστιαία, με παράνομες απευθείας αναθέσεις; Βάζουμε Τέλος στη σπατάλη και την διαπλοκή” αναφέρει το βίντεο.

Στο προεκλογικό σποτ για τον ΧΥΤΑ Χαλκίδας, ο Γιώργος Σπύρου αναφέρει:

“Πριν από 1,5 χρόνο ο ΧΥΤΑ της Χαλκίδας κορέστηκε και έκλεισε οριστικά. Από τότε μεταφέρουμε τα σκουπίδια μας πότε στα Τρίκαλα και πότε στην Ιστιαία. Με κόστος μεταφοράς τεράστιο. Το κόστος αυτό ανέρχεται περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Οι συμβάσεις, είναι παράνομες απευθείας αναθέσεις. Με τα χρήματα που ξοδεύουμε, ένα χρόνο για τη μεταφορά… θα μπορούσαμε να έχουμε δικό μας καινούργιο ΧΥΤΑ.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top