Sklia Education Centres

Sklia Education Centres: Όλοι μπορούν να αριστεύσουν με την κατάλληλη καθοδήγηση

Τα Sklia Education Centres γιορτάζουμε την πίστη σας στο έργο μας τα τελευταία 30 χρόνια. Σας καλωσορίζουμε την νέα σχολική χρονιά, ανοίγοντας τις πόρτες των Sklia education Centres σε Χαλκίδα και Οινόφυτα, αλλά κυρίως ανοίγοντας τις καρδιές μας προς τα παιδιά σας. Έχοντας περάσει όλοι μας δύο δύσκολες χρονιές μέσα από την δοκιμασία του Covid, …

Sklia Education Centres: Όλοι μπορούν να αριστεύσουν με την κατάλληλη καθοδήγηση Διαβάστε Περισσότερα »

Τα Sklia Education Centres γιορτάζουμε την πίστη σας στο έργο μας τα τελευταία 30 χρόνια.

Σας καλωσορίζουμε την νέα σχολική χρονιά, ανοίγοντας τις πόρτες των Sklia education Centres σε Χαλκίδα και Οινόφυτα, αλλά κυρίως ανοίγοντας τις καρδιές μας προς τα παιδιά σας.

Έχοντας περάσει όλοι μας δύο δύσκολες χρονιές μέσα από την δοκιμασία του Covid, έχει έρθει η ώρα να ανακτήσουμε την χαμένη μας χαρά για μάθηση.

Με την πρωτοποριακή μας, πολυαισθητηριακή μέθοδο StepNow έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, να έρχονται και να φεύγουν τα παιδιά σας από τα Sklia Education Centres κάθε ημέρα, γεμάτα χαμόγελο και ευτυχία.

Τα Αγγλικά έχουν περάσει στα παιδιά μέσα από την μέθοδο μας StepNow, εδώ και τρεις δεκαετίες, ως η γλώσσα που μαθαίνεται σαν την μητρική και όχι ως μια ξένη γλώσσα. To αποτέλεσμα είναι τα πτυχία των παιδιών μας, αλλά κυρίως η δυνατότητα τους να μιλάνε, να ακούνε και να γράφουνε την Αγγλική γλώσσα σαν την Ελληνική.

Τα Γερμανικά και τα Γαλλικά, δύο γλώσσες που διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία, αποτελούν ένα πολύ καλό διαβατήριο για την αυριανή αγορά εργασίας και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τις επιλέξετε στα Sklia Education Centres ως το δεύτερο στόχο των παιδιών σας στην μάθηση.

 

Τα παιδιά της Α΄ και Β΄ Δημοτικού των δύο περασμένων ετών στερήθηκαν την σχολική αίθουσα και τους δασκάλους τους και φέτος θα χρειαστούν την βοήθεια της Μελέτης Δημοτικού στα Sklia Education Centres για να αναπληρώσουν σημαντικές γνώσεις για την επίδοσή τους και μεθοδολογία, που θα κάνει το διάβασμα μια πανεύκολη διαδικασία.

Τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων του Δημοτικού θα αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους επιτρέψουν να ενταχθούν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με όλα τα ατού στα χέρια τους και στο μυαλό.

 

Για μικρούς και μεγάλους, οι δυνατότητες της προσωπικής ανάπτυξης και η αυτογνωσία ενδυναμώνονται μέσα από την σειρά των test “Discover Your Excellence” των Sklia Education Centres, που αποτελούν τον οδηγό σας για σωστές αποφάσεις σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών, μαθησιακών ικανοτήτων, προσωπικών δεξιοτήτων και επαγγελματικού προσανατολισμού. Έτσι, θα είσαστε σίγουροι πραγματικά για το μέλλον και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Εμείς στα Sklia Education Centres, η Γιούλη Σκλιά, ο Σάκης Σκλιάς και όλη η ομάδα μας, εγγυόμαστε το αποτέλεσμα της διδασκαλίας μας μέσα από τον καλύτερο τρόπο, την εξατομικευμένη και απόλυτα εναρμονισμένη με τις ανάγκες και ικανότητές σας προσέγγιση. Γιατί το δικό μας motto είναι το «Όλοι μπορούν να αριστεύσουν». Because… We are leading you to excellence!

Sklia Education

Ελ. Βενιζέλου 56, Χαλκίδα / Τηλ.2221085857

Οινόφυτα / Τηλ. 2262031702

Web: www.sklia.edu.gr

Facebook: Sklia Education

Instagram: sklia_education

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top