Σκαρίμπεια 2023 Χαλκίδα

“Σκαρίμπεια 2023” στη Χαλκίδα: 3 Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις αφιερωμένες στον συγγραφέα

Ο Σύλλογος Φίλοι του Γ. Σκαρίμπα με την οικονομική και τεχνική υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ, οργανώνει τις αφιερωμένες στον σπουδαίο Χαλκιδαίο συγγραφέα Γιάννη Σκαρίμπα πολιτιστικές εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023 στη Χαλκίδα», με έναρξη την 8η Αυγούστου. Τα «ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023 στη Χαλκίδα» περιλαμβάνουν 3 ανοιχτές εκδηλώσεις: • Θεατρική παράσταση με το […]

Ο Σύλλογος Φίλοι του Γ. Σκαρίμπα με την οικονομική και τεχνική υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ, οργανώνει τις αφιερωμένες στον σπουδαίο Χαλκιδαίο συγγραφέα Γιάννη Σκαρίμπα πολιτιστικές εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023 στη Χαλκίδα», με έναρξη την 8η Αυγούστου.

Τα «ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023 στη Χαλκίδα» περιλαμβάνουν 3 ανοιχτές εκδηλώσεις:

• Θεατρική παράσταση με το έργο του Γ. Σκαρίμπα «Θείο τραγί», στο θέατρο Ορέστη Μακρή στις 8 Αυγούστου 2023, ώρα 21.00, από το θίασο ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ (έδρα Θεσ/νικη), με δωρεάν είσοδο.

• Παράσταση Θεάτρου Σκιών (Καραγκιόζης, με έργο μπολιασμένο σκαριμπικά), στην πλατεία Αγ. Νικολάου απέναντι από το Αρχείο-Πολιτιστικό Κέντρο Γ. Σκαρίμπα (Λυκόφρωνος 4), στις 24 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.30, από Καραγκιοζοπαίχτες του Πανελλήνιου Σωματείου Θεάτρου Σκιών και με δωρεάν είσοδο.

• Μουσική εκδήλωση με μελοποιημένα τραγούδια του Γ. Σκαρίμπα. Ο χώρος και η ημερομηνία θα οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top