Σήμερα η φωταγώγηση του δέντρου στη Χαλκίδα

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι το άναμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πόλη της Χαλκίδας, ενώ πολλές θα είναι οι εκδηλώσεις και οι δράσεις που θα “πλημμυρίσουν” τη Χαλκίδα τις επόμενες ημέρες. Ξεχωριστή θα είναι για φέτος, η τελετή του Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Αγίου Νικολάου και των Χριστουγεννιάτικων δέντρων, “ριζωμένων” στον Πορθμό […]

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι το άναμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πόλη της Χαλκίδας, ενώ πολλές θα είναι οι εκδηλώσεις και οι δράσεις που θα “πλημμυρίσουν” τη Χαλκίδα τις επόμενες ημέρες.

Ξεχωριστή θα είναι για φέτος, η τελετή του Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Αγίου Νικολάου και των Χριστουγεννιάτικων δέντρων, “ριζωμένων” στον Πορθμό του Ευρίπου, μέσα στη θάλασσα, μπροστά στον προβλήτα του Αγ. Νικολάου.

Η τελετή θα γίνει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ώρα 19:00, αρχής γενομένης από τον προβλήτα Αγ. Νικολάου και στη συνέχεια μεταφερόμαστε δίπλα, στην πλατεία Αγ. Νικολάου, για μια μουσική Χριστουγεννιάτικη πανδαισία.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, ο Δήμος μας καλεί να ζήσουμε όλοι μαζί τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή και να αφεθούμε στο πνεύμα των ημερών.

Συμμετέχουν:

• Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλκιδέων, Διευθύνει ο Πέτρος Πρόκος
• Ορχήστρα και χορωδία της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής «ΓΕΦΥΡΕΣ» και οι Χορωδίες των Πολιτιστικών Συλλόγων Δοκού «Η ΑΝΟΙΞΗ», Μαντουδίου «ΜΑΚΙΣΤΟΣ» και των Ιερών Ναών Αγ. Χριστοφόρου Βαθέος Αυλίδας και Παναγίας Ελεούσας Μαλακώντα. Δ/νση ορχήστρας: Λευτέρης Πνευματικός.

 

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Χαλκίδα ΕΔΩ

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top