Σεισμός Εύβοια σχολεία

Σεισμός στην Εύβοια: Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Καρύστου

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Δήμο Καρύστου σήμερα, μετά το σεισμό 4,8 που σημειώθηκε στη νότια Έυβοια. Δεν θα ανοιξουν σήμερα τα σχολεία στις περιοχές του Δήμου Καρύστου μετά τον σεισμό που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης με επίκεντρο τη νοτιοανατολική Έυβοια. Όπως είπε ο δήμαρχος Καρύστου Λεύτερης Ραβιόλος τα σχολεία θα παραμείνουν …

Σεισμός στην Εύβοια: Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Καρύστου Διαβάστε Περισσότερα »

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Δήμο Καρύστου σήμερα, μετά το σεισμό 4,8 που σημειώθηκε στη νότια Έυβοια.

Δεν θα ανοιξουν σήμερα τα σχολεία στις περιοχές του Δήμου Καρύστου μετά τον σεισμό που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης με επίκεντρο τη νοτιοανατολική Έυβοια.

Όπως είπε ο δήμαρχος Καρύστου Λεύτερης Ραβιόλος τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα για προληπτικούς λόγους.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 6:32 το πρωί της Τρίτης (29/11) και ήταν μεγέθους 4,8 Ρίχτερ με το επίκεντρο να εντοπίζεται 9 Χλμ. ΝΑ των Ζαράκων Ευβοίας.

Ακολούθησαν μετασεισμοί με τους μεγαλύτερους (4,2 και 4,1R ) να σημειώνονται με διαφορά μόλις ενός λεπτού, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top