μετάλλια ΑΒΑΝΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Σάρωσε τα μετάλλια ο ΑΒΑΝΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον ΄΄μαραθώνιο΄΄ πρωταθλημάτων ο ΑΒΑΝΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ κατέκτησε 6 μετάλλια με 6 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κωνσταντίνος Θωμαΐδης 2022 που διεξήχθει στη Χαλκίδα. Συγκεκριμένα στις 10-12 Ιουνίου στο κλειστό στάδιο ‘’Τάσος Καμπούρης ‘’ στην Κάνηθο ο σύλλογος συμμετείχε και διακρίθηκε με: 1η θέση – Βάθης Γιώργος στην κατηγορία -41 κιλά παίδων 2η θέση – Ακριώτης Κων/νος -37 κιλά παίδων 2η θέση – Ζιώμας Κων/νος -63 κιλά εφήβων 3η θέση-ΤουλίτσηςΒαγγέλης -55 κιλά εφήβων 3η θέση – Τάτσης Νίκος  +65 κιλά παίδων 3η θέση-Ζαχρισον Λεονάρντο  -53 κιλά παίδων Την ομάδα συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Μαντάς Μπάμπης.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τον ΄΄μαραθώνιο΄΄ πρωταθλημάτων ο ΑΒΑΝΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ κατέκτησε 6 μετάλλια με 6 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κωνσταντίνος Θωμαΐδης 2022 που διεξήχθει στη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα στις 10-12 Ιουνίου στο κλειστό στάδιο ‘’Τάσος Καμπούρης ‘’ στην Κάνηθο ο σύλλογος συμμετείχε και διακρίθηκε με:

1η θέση – Βάθης Γιώργος στην κατηγορία -41 κιλά παίδων

2η θέση – Ακριώτης Κων/νος -37 κιλά παίδων

2η θέση – Ζιώμας Κων/νος -63 κιλά εφήβων

3η θέση-ΤουλίτσηςΒαγγέλης -55 κιλά εφήβων

3η θέση – Τάτσης Νίκος  +65 κιλά παίδων

3η θέση-Ζαχρισον Λεονάρντο  -53 κιλά παίδων

Την ομάδα συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Μαντάς Μπάμπης.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top