SABO ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

SABO και ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μια σύμπραξη που οδηγεί στην εξωστρέφεια και την επιτυχία

Γράφει ο Γιώργος Θεοφίλης Τη δεύτερη Κυριακή του Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των εταιριών-Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και των δημοσιογράφων στις κτιριακές εγκαταστάσεις της SABO, με έδρα το Βασιλικό Χαλκίδας, που ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την κεραμοποιία και άλλους βιομηχανικούς τομείς. Η διοίκηση αποτελούμενη από τον Δημήτρη Κοίλιαρη, πρόεδρο του Ομίλου SABO, την Ευγενία […]

Γράφει ο Γιώργος Θεοφίλης

Τη δεύτερη Κυριακή του Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των εταιριών-Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και των δημοσιογράφων στις κτιριακές εγκαταστάσεις της SABO, με έδρα το Βασιλικό Χαλκίδας, που ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την κεραμοποιία και άλλους βιομηχανικούς τομείς. Η διοίκηση αποτελούμενη από τον Δημήτρη Κοίλιαρη, πρόεδρο του Ομίλου SABO, την Ευγενία Κοίλιαρη, CEO της SABO και την Ματίνα Κοίλιαρη, CEO του Ομίλου SABO, υποδέχτηκε τους καλεσμένους παρουσιάζοντας την ιστορική αναδρομή, την εξέλιξη και τα μελλοντικά πλάνα της εταιρίας.

Η SABO εξάγει σήμερα σε 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, από όπου προκύπτει περίπου το 60 – 70% του τζίρου της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι για το 2023 ο κύκλος εργασιών αναμένεται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. €. Σε τοποθέτησή του κατά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της SABO, o Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, τόνισε ότι η SABO αποτελεί λαμπρό παράδειγμα καθώς, «ως ανταγωνιστικός παραγωγός βιομηχανικού εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών μπορεί να αποτελέσει επιλογή των επενδυτικών σχεδίων των επιχειρήσεων που παράγουν στην Ελλάδα, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την οικονομία της χώρας».

Η SABO, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και μηχανήματα για την Κεραμοποιία, συστήματα αυτοματοποίησης για όλους τους τύπους βιομηχανιών, με πολυάριθμες εφαρμογές στον τομέα των τροφίμων και ποτών και τη φαρμακοβιομηχανία, εξοπλισμό και υπηρεσίες για βαριές βιομηχανίες, εξατομικευμένες λύσεις σε εξοπλισμό και ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση αποβλήτων, όπως επίσης και τεχνικές υπηρεσίες/λύσεις κορυφαίας ποιότητας στη Ναυτιλιακή Κοινότητα. Ξεχωρίζει επίσης και σε άλλους βιομηχανικούς τομείς, παρέχοντας συστήματα αυτοματοποίησης και ρομποτικές εφαρμογές για τη διακίνηση και τη συσκευασία προϊόντων, ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις και βιομηχανικούς αυτοματισμούς, εξοπλισμό και υπηρεσίες για μονάδες βαριάς βιομηχανίας, καθώς και εξατομικευμένες λύσεις σε εξοπλισμό και ολοκληρωμένες γραμμές για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της SABO βασίζεται στην μακροχρόνια τεχνογνωσία και καινοτομία, στα πρότυπα υψηλής ποιότητας, στο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, καθώς και στις ισχυρές υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει μετά την πώληση.

Η SABO, είναι ελληνική επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1984, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, εξάγοντας το 90% του ετήσιου κύκλου εργασιών της.  Η εταιρεία, είναι μέλος του Ομίλου SABO με έδρα το Βασιλικό της Εύβοιας στην Ελλάδα και με θυγατρικές στη Βραζιλία, τη Ρουμανία και την Ιταλία.

Η τεχνογνωσία και καινοτομία, τα πρότυπα υψηλής ποιότητας, το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, καθώς και οι ισχυρές υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση, αποτελούν τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας.

Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984, δραστηριοποιείται στην κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού και αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 25.000 m2 στο Βασιλικό της Εύβοιας, και διαθέτει εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Επενδύοντας στην εξειδίκευση του προσωπικού και σε εξοπλισμό αιχμής, οι εταιρείες του Ομίλου SABO αποτελούν ηγέτες σε συγκεκριμένους παραγωγικούς τομείς κατασκευάζοντας εξοπλισμό, καθετοποιημένες γραμμές παραγωγής και ολοκληρωμένες μονάδες για διάφορα είδη βιομηχανικών εγκαταστάσεων και εφαρμογών.

Ο όμιλος SABO απασχολεί σήμερα πάνω από 300 άτομα και έχει κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκ. €. Με την 35ετη παρουσία του ομίλου στον τομέα των κατασκευών και την συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία εγγυώνται σωστές κατασκευές, αξιοπιστία, ανταγωνιστικό κόστος και άμεση τεχνική βοήθεια μετά την εγκατάσταση.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασική στρατηγική προτεραιότητα του Ομίλου SABO. Απαρέγκλιτος στόχος είναι η διαφάνεια και η υπεύθυνη επιχειρηματική συμπεριφορά, ώστε να παρέχει στους πελάτες ασφάλεια για όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων και υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, δεσμεύεται στην υλοποίηση πρωτοβουλιών που έχουν ως στόχο την εξέλιξη των ανθρώπων του Ομίλου, το μετασχηματισμό της εταιρείας με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο και τις συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Προς αυτόν τον σκοπό, οδηγήθηκε στην απόκτηση του πιστοποιητικού Ethos της Eurocert για το σχεδιασμό & την κατασκευή του μηχανολογικού & ηλεκτρολογικού εξοπλισμού της, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή για κοινωνική ευθύνη, βιωσιμότητα & υπεύθυνη διακυβέρνηση (ESG).

Η τεχνογνωσία και η διασπορά των προϊόντων και υπηρεσιών της SABO σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως επιτεύχθηκε χάρη στο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό αλλά και το δίκτυο των αξιόπιστων πελατών της εφαρμογών.

Σκοπός της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERT S.A..

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top