Ρουμάνος πυροσβέστης διακοπές Βόρεια Εύβοια

Ρουμάνος πυροσβέστης επέστρεψε για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια

Φέτος, όπως είχε υποσχεθεί στους ανθρώπους με τους οποίους επιχείρησε μαζί για να σωθούν κομμάτια της φύσης και περιουσίες, επέστρεψε για να κάνει τις διακοπές του και να τους γνωρίσει σε καταστάσεις εκτός κινδύνου. Πρόκειται για τον Ρουμάνο αξιωματικό της Πυροσβεστικής Florin Nita ο οποίος μαζί με την οικογένειά του προγραμμάτισε τις διακοπές του στην […]

Φέτος, όπως είχε υποσχεθεί στους ανθρώπους με τους οποίους επιχείρησε μαζί για να σωθούν κομμάτια της φύσης και περιουσίες, επέστρεψε για να κάνει τις διακοπές του και να τους γνωρίσει σε καταστάσεις εκτός κινδύνου.

Πρόκειται για τον Ρουμάνο αξιωματικό της Πυροσβεστικής Florin Nita ο οποίος μαζί με την οικογένειά του προγραμμάτισε τις διακοπές του στην Ελλάδα και ένα μεγάλο κομμάτι τους στη Βόρεια Εύβοια όπου επιχείρησε με Έλληνες, Ρουμάνους κι άλλους πυροσβέστες και εθελοντές.

Είναι ο Ρουμάνος Πυροσβέστης, την ιστορία και την υπόσχεση του οποίου είχε καταγράψει το Υπουργείο Εσωτερικών της Ρουμανίας.

Την παρουσία του στη Βόρεια Εύβοια κοινοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας:

«Η περσινή αντιπυρική περίοδος με τις καταστροφικές πυρκαγιές είχε τραγικές συνέπειες οι οποίες μας επηρεάζουν δυστυχώς όλους.

Παρόλα αυτά η συνδρομή των αγαπητών πυροσβεστών από τη Ρουμανία και τη Μολδαβία ήταν καθοριστική στην πορεία και την εξέλιξη της φωτιάς.

Έτυχε να φιλοξενήσουμε τους πυροσβέστες από την Ρουμανία και να τους έχουμε κοντά μας όλες εκείνες τις μέρες. Συζητήσαμε, χαρήκαμε, τους φροντίσαμε όσο μπορούσαμε. Με πολλούς γίναμε φίλοι.

Και να που μετά από ένα χρόνο περίπου ο αγαπητός μας πυροσβέστης @nita_florin μας επισκέφθηκε ξανά, με την οικογένειά του αυτή τη φορά, θέλοντας να δείξει στα παιδιά του τι έζησε εδώ το περσινό καλοκαίρι και να στηρίξει την πολύπαθη περιοχή μας.

Τον ευχαριστούμε θερμά, αυτόν και την υπόλοιπη ομάδα του, για ότι έκαναν για μας. Μπορεί να χάσαμε το δάσος μας, και αυτό μας πονάει, κερδίσαμε όμως ένα καλό φίλο. Και αυτό είναι ανεκτίμητο».

 

Πηγή: lamiareport.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top