Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο Πιάτο, μια ξεχωριστή εμπειρία

To εστιατόριο “Πιάτο” μας περιμένει σε εορταστική ατμόσφαιρα και με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για τα Χριστούγεννα! Αφεθείτε στη ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν για εσάς, με τις απολαυστικές γεύσεις και τις εξαιρετικές μουσικές να αναβαθμίζουν τις πιο χαρούμενες μέρες του χρόνου. Όλα αυτά δίπλα στην θάλασσα, σε ένα πολύ όμορφο σημείο της πόλης. […]

To εστιατόριο “Πιάτο” μας περιμένει σε εορταστική ατμόσφαιρα και με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για τα Χριστούγεννα!

Αφεθείτε στη ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν για εσάς, με τις απολαυστικές γεύσεις και τις εξαιρετικές μουσικές να αναβαθμίζουν τις πιο χαρούμενες μέρες του χρόνου. Όλα αυτά δίπλα στην θάλασσα, σε ένα πολύ όμορφο σημείο της πόλης.

Το “Πιάτο” στρώνει ένα μεγαλοπρεπές τραπέζι και ανοίγει τις πύλες του στο κοινό της Χαλκίδας για μια εμπειρία που θα συναρπάσει όλες σας τις αισθήσεις!

ΜΕΝΟΥ Παραμονής Χριστουγέννων

Τηλ. Κρατήσεων: 694 318 0380

Πιάτο

Ελ. Δρακοπούλου 42, Χαλκίδ

Facebook: Πιάτο Χαλκίδα – Instagram: Πιάτο Restaurant

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top