Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Πιάτο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Πιάτο, λαμπερά γιορτινά και πεντανόστιμα

Λαμπερά και μίνιμαλ, γιορτινά και πεντανόστιμα, το ρεβεγιόν στο εστιατόριο Πιάτο είναι ό,τι πρέπει για να υποδεχτείς το 2023. Οι πιο μοναδικές ημέρες του χρόνου είναι στο αποκορύφωμά τους και το εστιατόριο Πιάτο κάνει τις δικές τους ιδιαίτερες προετοιμασίες για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε με τη γιορτινή του ατμόσφαιρα, τις γαστρονομικές δημιουργίες […]

Λαμπερά και μίνιμαλ, γιορτινά και πεντανόστιμα, το ρεβεγιόν στο εστιατόριο Πιάτο είναι ό,τι πρέπει για να υποδεχτείς το 2023.

Οι πιο μοναδικές ημέρες του χρόνου είναι στο αποκορύφωμά τους και το εστιατόριο Πιάτο κάνει τις δικές τους ιδιαίτερες προετοιμασίες για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε με τη γιορτινή του ατμόσφαιρα, τις γαστρονομικές δημιουργίες υψηλού επιπέδου και τις μουσικές που θα συντροφεύσουν αυτή την υπέροχη βραδιά, στην πόλη της Χαλκίδας!

Κάντε την κράτησή σας για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο εστιατόριο Πιάτο και αφήστε τη μαγεία της φιλοξενίας να σας μεταφέρει στο 2023 με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο!

ΜΕΝΟΥ Παραμονής Πρωτοχρονιάς

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top