έργα Δημοτική Αγορά Χαλκίδας

Πώς προχωρούν τα έργα στην Δημοτική Αγορά Χαλκίδας

Αναλυτικά το δελτίο τύπου με την ενημέρωση από τον Δήμο Χαλκιδέων για την εξέλιξη του έργου της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας Σχετικά με το έργο της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, σας ενημερώνουμε τα εξής: Στα κτίρια της Α’ Φάσης, ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, η σκυροδέτηση στις εδαφόπλακες (πατώματα), έχουν ολοκληρωθεί οι […]

Αναλυτικά το δελτίο τύπου με την ενημέρωση από τον Δήμο Χαλκιδέων για την εξέλιξη του έργου της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας

Σχετικά με το έργο της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Στα κτίρια της Α’ Φάσης, ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, η σκυροδέτηση στις εδαφόπλακες (πατώματα), έχουν ολοκληρωθεί οι υδραυλικές εργασίες και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν ηλεκτρολογικές εργασίες και εργασίες σοβατίσματος. Στις αρχές Μαΐου, θα ξεκινήσει η κάλυψη των στεγών, η οποία θα διαρκέσει περίπου 2 μήνες, κι αμέσως μετά η τοποθέτηση κουφωμάτων και γυψοσανίδων εσωτερικά των κτιρίων.

Στα κτίρια της Β’ Φάσης, συνεχίζεται η ενίσχυση με ενέματα και αφαιρούνται οι δοκοί οροφής. Με την ολοκλήρωση των ενεμάτων, θα ξεκινήσει η αφαίρεση στις πλάκες ισογείου και θα σκυροδετηθούν οι νέες πλάκες.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top