PVL Effective Development

PVL Effective Development: Εμπιστοσύνη στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού

Η εταιρεία PVL Effective Development σήμερα δηλώνει ισχυρή παρουσία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού σε όλη την Ελλάδα. Ο απαιτητικός κλάδος της βιομηχανίας έχει αποτελέσει για την εταιρεία PVL, την κύρια αγορά στην οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της και ταυτόχρονα έναν συνεργάτη που του έδωσε δεκαετίες εμπειριών και τεχνογνωσίας. H PVL στοχεύει στη …

PVL Effective Development: Εμπιστοσύνη στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού Διαβάστε Περισσότερα »

Η εταιρεία PVL Effective Development σήμερα δηλώνει ισχυρή παρουσία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού σε όλη την Ελλάδα.

Ο απαιτητικός κλάδος της βιομηχανίας έχει αποτελέσει για την εταιρεία PVL, την κύρια αγορά στην οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της και ταυτόχρονα έναν συνεργάτη που του έδωσε δεκαετίες εμπειριών και τεχνογνωσίας.

H PVL στοχεύει στη διεύρυνση του είδους των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό εύρος υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού.

Η PVL επεκτείνει τις δράσεις του στους τομείς τουρισμού και εστίασης, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία, την ετοιμότητα, την υπευθυνότητα και την εχεμύθεια που την συνοδεύουν σε όλη της την πορεία.

Οι υπηρεσίες της PVL

Η δυναμική της πορεία και η ισχυρή της θέση αποτυπώνονται στις συνεργασίες της. Ισχυρές βιομηχανίες και όμιλοι εταιριών εμπιστεύονται την PVL για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της:

  • Αποτύπωση, καταγραφή και κατανόηση των αναγκών των πελατών μας για απασχολούμενο προσωπικό.
  • Άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημα των πελατών μας για εύρεση προσωπικού.
  • Εύρεση και επιλογή ανθρώπινου δυναμικού προσωρινής απασχόλησης και μόνιμης απασχόλησης
  • Εύρεση εξειδικευμένου και ανειδίκευτου προσωπικού για την αγορά της βιομηχανίας.
  • Διαδικασία πρόσληψης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού για δραστηριότητες προκαθορισμένης χρονικής διάρκειας.
  • Ανάληψη και Διαχείριση μισθοδοσίας.
  • Εύρεση εργασίας με ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.
  • Υπηρεσίες Καθαρισμού

Οι διευρυμένες του υπηρεσίες στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και η επιτυχημένη εύρεση προσωπικού, της διασφαλίζουν τη συνέχεια που επιθυμεί για μία διαρκή ισχυρή παρουσία, για μία δυναμική πορεία.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο recruitment@pvleffd.gr

PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT

3ο χιλιόμετρο Λειβαδιά Αθηνών Λιβαδειά, Βοιωτία

Web: www.pvleffd.gr

Facebook: PVL Effective Development

Τηλ .: +30 22610 26384

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top