Πτώση ελικοπτέρου Βόρεια Εύβοια Βίντεο

Πτώση ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια – Βίντεο ντοκουμέντο

Ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε κοντά στην παραλία Αχλαδίου στην βόρεια Εύβοια – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης – Βίντεο Πτώση ελικοπτέρου στη βόρεια Εύβοια η οποία πλήττεται από την κακοκαιρία…

Ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε κοντά στην παραλία Αχλαδίου στην βόρεια Εύβοια – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης – Βίντεο

Πτώση ελικοπτέρου στη βόρεια Εύβοια η οποία πλήττεται από την κακοκαιρία Elias. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ένα Α – 109, πολιτικού τύπου, που εκτελούσε ιδωτική πτήση και πήγαινε από το Μαντούδι στον Βόλο.

Δείτε βίντεο:

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/9tmr_3s0Eu0″]

O Δήμαρχος Μαντουδίου δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλαδίου. «Μπροστά από το σπίτι μου έχει πέσει, με ειδοποίησαν δικοί μου άνθρωωποι και πάμε τώρα στο σημείο» ανέφερε ο κ. Γεώργιος Τσαπουρνιώτης.

Σε εξέλιξη είναι αεροναυαγοσωστική επιχείρηση με Super Puma. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα.

Επί τόπου σπεύδουν τέσσερα πλωτά σκάφη του Λιμενικού και δύο ιδωτικά, ενώ έχει απογειωθεί και ένα ελικόπτερο.

Στο σημείο βρίσκονται ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδής της και ο δήμαρχος Μαντουδίου.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, τόνισε: «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον δήμαρχο κ. Τσαπουρνιώτη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη στο συγκεκριμένο χώρο και είμαστε από τους πρώτους που προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί. Δυστυχώς οι προσβάσεις είναι κομμένες και τώρα κινούμαστε από πεδινές περιοχές τόσο εμείς όσο και τα σωστικά συνεργεία για να προσεγγίσουμε το σημείο που φέρεται ότι έπεσε το ελικόπτερο» δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Από τα πρώτα στοιχεία δεν προκύπτει ότι το συγκεκριμένο ελικόπτερο ήταν ενταγμένο στην Πολιτική Προστασία και κάνουν λόγο για πτήση ανάμεσα σε Βόλο και Μαντούδι.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top