“Ψήφισε με τη γόπα σου” – Το γόπα project ήρθε στη Χαλκίδα

Σταχτοδοχεία – κάλπες τοποθετήθηκαν, το Σάββατο, σε 14 κεντρικά σημεία της Χαλκίδας, τα οποία καλούν τους καπνιστές να πάρουν μέρος σε μια ευχάριστη και πρωτότυπη διαδικασία, πετώντας τα αποτσίγαρά τους σε μεγάλα σταχτοδοχεία με ερωτήματα, με κύριο στόχο να μειωθούν τα απορρίμματα τσιγάρου στους δημόσιους χώρους και να διατηρείται η πόλη καθαρή. Έτσι, οι καπνιστές […]

Σταχτοδοχεία – κάλπες τοποθετήθηκαν, το Σάββατο, σε 14 κεντρικά σημεία της Χαλκίδας, τα οποία καλούν τους καπνιστές να πάρουν μέρος σε μια ευχάριστη και πρωτότυπη διαδικασία, πετώντας τα αποτσίγαρά τους σε μεγάλα σταχτοδοχεία με ερωτήματα, με κύριο στόχο να μειωθούν τα απορρίμματα τσιγάρου στους δημόσιους χώρους και να διατηρείται η πόλη καθαρή.

Έτσι, οι καπνιστές θα σβήνουν το τσιγάρο τους και θα «ψηφίζουν» με τη γόπα του, επιλέγοντας μια από τις δυο απαντήσεις που δίνονται σε κάθε ερώτηση. Τα απορρίμματα στοιβάζονται πίσω από ένα διάφανο μέτωπο σε δυο στήλες, δείχνοντας ποια απάντηση είναι πιο δημοφιλής.

Τα “διλήμματα” που πρέπει να απαντήσεις είναι:

Διακοπές με: εκείνη/ον ή με φίλους
Αγαπημένο άθλημα: τέννις ή μπάσκετ
Ιδανική παραλία: με άμμο ή με βότσαλο
Καλύτεροι μεζέδες: Θαλασσινά ή κρεατικά
“Πριγκηπέσσα”: Από Μάλαμα ή από Καρρά
Καλοκαιρινός “εφιάλτης”: Κουνούπι ή κατσαρίδα
Κάνε το καλό και ρίχτο: Στο γυαλό ή μέσα εδώ
Sandals: with socks or without
Αγαπημένο βιβλίο του Γιάννη Σκαρίμπα: Το Θείο Τραγί ή Το Σόλο του Φίγκαρω
Αγαπημένος προορισμός: Βουνό ή Θάλασσα
Αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο: Καρπούζι ή πεπόνι
Καλύτερες παραλίες: Ευβοϊκός ή Αιγαίο
I am part of: The solution or the pollution
Μη χάνεις χρόνο. Ψήφισε κι εσύ με τη γόπα σου για να δούμε τα αποτελέσματα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top