Ψησταριά O Κούλης γουρουνόπουλο

Ψησταριά “O Κούλης”: Παραδοσιακό γουρουνόπουλο με αφορμή τη γιορτή της πολιούχου της πόλης

Το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» ξεχωρίζει στο χώρο της εστίασης από το 1997 και μας έχει κερδίσει με τις ποικίλες νοστιμιές του. Ψητά και σουβλιστά κρέατα  έχουν κάνει γνωστό το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» στην πόλη της Χαλκίδας και την ευρύτερη περιοχή. Σίγουρα όλοι μας έχουμε δοκιμάσει κάποιο από τα πιάτα του στο φιλόξενο περιβάλλον που διαθέτει …

Ψησταριά “O Κούλης”: Παραδοσιακό γουρουνόπουλο με αφορμή τη γιορτή της πολιούχου της πόλης Διαβάστε Περισσότερα »

Το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» ξεχωρίζει στο χώρο της εστίασης από το 1997 και μας έχει κερδίσει με τις ποικίλες νοστιμιές του. Ψητά και σουβλιστά κρέατα  έχουν κάνει γνωστό το ψητοπωλείο «Ο Κούλης» στην πόλη της Χαλκίδας και την ευρύτερη περιοχή. Σίγουρα όλοι μας έχουμε δοκιμάσει κάποιο από τα πιάτα του στο φιλόξενο περιβάλλον που διαθέτει ή μας έχουν έρθει με το γρήγορο και ευγενικό delivery στην πόρτα μας.

Η γιορτή της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της πόλης της Χαλκίδας, προτάσσει το έθιμο που τηρείται με τη γαστρονομική παράδοση του ψητού γουρουνόπουλου. Η ψησταριά «Ο Κούλης», με σεβασμό στην τοπική παράδοση, ψήνει το νοστιμότερο γουρουνόπουλο της πόλης για την περίοδο της σημαντικής αυτής γιορτής. Στον «Κούλη» απέναντι από το γήπεδο θα βρείτε αχνιστό και τραγανό ψητό γουρουνόπουλο από 25 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου και μπορείτε να το παραγγείλετε delivery στο 22210 85967, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη 1.00 το βράδυ. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε τον υπέροχο και δροσερό εξωτερικό χώρο του «Κούλη», στην οδό 25ης Μαρτίου και Αντωνίου Νίκα 11, για να απολαύσετε τις προτάσεις του μαζί με την παρέα σας.

Το καλύτερο γουρουνόπουλο της πόλης το βρίσκουμε στη γνωστότερη ψησταριά της πόλης, την οποία γνωρίζουμε όλοι με το όνομα «Ο Κούλης». Το τοπικό έθιμο και η θρησκευτική παράδοση συναντιούνται και φέτος στον «Κούλη» και μας υπόσχονται μια ανώτερη γευστική εμπειρία ενός καλοψημένου γουρουνόπουλου τις ημέρες της γιορτής της Αγίας Παρασκευής.

Ψητό Γουρουνόπουλο

Από 25 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου

Τηλέφωνο παραγγελιών: 22210 85967 

Delivery από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη 1.00 το βράδυ

Οδός 25ης Μαρτίου και Αντωνίου Νίκα 11, Χαλκίδα

Facebook: Κούλης Ψησταριά

Instagram: koulis_xalkida

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top