Κούλης ψήσιμο οβελία Πάσχα

Ψησταριά «ο Κούλης»: Η καλύτερη ιδέα για το ψήσιμο του οβελία & την έξοδο του Πάσχα

Η Ψησταριά «ο Κούλης» έχει κατακτήσει μια θέση στις προτιμήσεις των ανθρώπων της πόλης καθώς ετοιμάζει τις εκλεκτότερες ψητές λιχουδιές και μας τις προσφέρει κάθε μέρα με περισσή φροντίδα και συνέπεια. Είναι άλλωστε εδώ και χρόνια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη για την ποιότητα στο κρέας και για τη νοστιμιά στο ψήσιμο.  Το πιο εκπληκτικό είναι ότι η […]

Η Ψησταριά «ο Κούλης» έχει κατακτήσει μια θέση στις προτιμήσεις των ανθρώπων της πόλης καθώς ετοιμάζει τις εκλεκτότερες ψητές λιχουδιές και μας τις προσφέρει κάθε μέρα με περισσή φροντίδα και συνέπεια. Είναι άλλωστε εδώ και χρόνια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη για την ποιότητα στο κρέας και για τη νοστιμιά στο ψήσιμο. 

Το πιο εκπληκτικό είναι ότι η ομάδα της Ψησταριάς  «ο Κούλης» αναλαμβάνει το ψήσιμο αρνιών και κατσικιών για τη γιορτινή μέρα του Πάσχα. Μας δίνουν τη δυνατότητα να αφήσουμε την οργάνωση του ψησίματος του πασχαλινού οβελία σε αυτούς και να κερδίσουμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας.

Επίσης στον υπέροχο χώρο της Ψησταριάς « ο Κούλης», στην οδό 25ης Μαρτίου, που θα είναι ανοιχτά ανήμερα του Πάσχα, θα βρείτε λαχταριστό, ψημένο στη σούβλα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι χοιρινό και κοντοσούβλι κοτόπουλο, και ψητό αρνί και κατσίκι ευβοϊκής φάρμας. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη koulis_xalkida (@koulis_xalkida)

Το φετινό Πάσχα, αν θέλουμε να περάσουμε τη γιορτινή ημέρα με μια έξοδο για φαγητό ή να ψήσουμε τον παραδοσιακό οβελία με σιγουριά στην ποιότητα, η Ψησταριά «ο Κούλης» αποτελεί την καλύτερη λύση.

Η Ψησταριά «ο Κούλης» ξεχωρίζει ως το κατάστημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού, φυσικά και το γιορτινό Πάσχα του 2023.

Ψησταριά ο Κούλης

25ης Μαρτίου 6, Χαλκίδα – Τηλέφωνο: 2221 085967

Facebook: Κούλης Ψησταριά  – Instagram: koulis_xalkida

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top