Προετοιμασία Γιώργο Λάμπρου Κωνσταντινούπολη Άβαντα Χαλκίδας

Προετοιμασία στην Κωνσταντινούπολη για τον Γιώργο Λάμπρου, αθλητή του Άβαντα Χαλκίδας

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο πρωταθλητής του Α.Σ ΑΒΑΝΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ TAEKWONDO Γιώργος Λάμπρου, μαζί με τον προπονητή του Μαντά Μπάμπη το διάστημα 12-14 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις στην γειτονική χώρα έγιναν υπό την καθοδήγηση του Cagri Kizil και την ομάδα του στα πλαίσια προετοιμασίας του αθλητή του συλλόγου του Άβαντα. Ο Άβαντας για άλλη μια φορά […]

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο πρωταθλητής του Α.Σ ΑΒΑΝΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ TAEKWONDO Γιώργος Λάμπρου, μαζί με τον προπονητή του Μαντά Μπάμπη το διάστημα 12-14 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις στην γειτονική χώρα έγιναν υπό την καθοδήγηση του Cagri Kizil και την ομάδα του στα πλαίσια προετοιμασίας του αθλητή του συλλόγου του Άβαντα.

Ο Άβαντας για άλλη μια φορά δεν μένει στα τετριμμένα και για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών του διαρκώς τους προσφέρει νέες εμπειρίες προπόνησης και εξέλιξης.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top