Power Wheel: Το βραβευμένο κατάστημα ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων στην Εύβοια

Το ηλεκτρικό ποδήλατο διευκολύνει το ευρύτερο κοινό να αφήσει πίσω το αυτοκίνητό του και να μετακινηθεί πιο οικολογικά, αλλά και πιο οικονομικά. Η Power Wheel είναι το 1ο κατάστημα ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Εύβοια με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής, και είμαστε τυχεροί που την έχουμε στην πόλη μας, τη Χαλκίδα. Παρέχει υψηλού επιπέδου after sales service […]

Το ηλεκτρικό ποδήλατο διευκολύνει το ευρύτερο κοινό να αφήσει πίσω το αυτοκίνητό του και να μετακινηθεί πιο οικολογικά, αλλά και πιο οικονομικά.

Η Power Wheel είναι το 1ο κατάστημα ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Εύβοια με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής, και είμαστε τυχεροί που την έχουμε στην πόλη μας, τη Χαλκίδα. Παρέχει υψηλού επιπέδου after sales service & support από εξειδικευμένους τεχνικούς. Επισκευάζει μπαταρίες λιθίου κάθε είδους για οποιοδήποτε ηλεκτροκίνητο όχημα! Διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία ηλεκτρικών ποδηλάτων, όπως fat bikes, city, trekking, MTB, πτυσσόμενα, τρίκυκλα.

Στην Power Wheel μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα “κινούμαι ηλεκτρικά” που προσφέρει 40% επιδότηση για ηλεκτρικά ποδήλατα & 20% επιδότηση για ηλεκτρικά scooter. Επιπλέον, 500 ευρώ σε πολύτεκνους και ΑΜΕΑ & 400€ από την επιδότηση απόσυρσης δίκυκλου ή τρίκυκλου. Στα συν είναι ότι εξυπηρετούν άμεσα τους πελάτες μας για την διεκπεραίωση και υποβολή όλων των απαιτούμενων εγγράφων.

Η Power Wheel είναι βραβευμένη από την Greek Awards με πιστοποιητικό και βραβείο με 9,5/10 για την άριστη εξυπηρέτηση & ικανοποίηση των πελατών ύστερα από αξιολόγηση για το έτος 2020.

Η ιδέα της δημιουργίας της εταιρίας Power Wheel, βρίσκεται πίσω από μια μεγάλη ιστορία κατασκευής μπαταρίας όπου τοποθετήθηκε σε ένα αμαξίδιο (Α.Μ.Ε.Α) για την καλύτερη λειτουργία του.

Στη συνέχεια, ξύπνησε το συναίσθημα της δημιουργίας ενός νέου ηλεκτροκίνητου kit – μπαταρίας πέρα από τις δυνατότητες που παρέχουν τα συνηθισμένα kit μέχρι σήμερα, το οποίο να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε συμβατικό ποδήλατο καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε αναβάτη και προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον.

Ο Λευτέρης Μαστραγγελής είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Power Wheel, με σπουδές στον κλάδο της μηχανολογίας, εκπόνηση διπλωματικής εργασίας στην κατασκευή ηλεκτρικού ποδηλάτου και με κατοχύρωση της πατέντας του στον ΟΒΙ. Η εμπειρία των 12 χρόνων στον χώρο της ηλεκτροκίνσησης και η τεχνογωσία είναι τα δύο βασικά συστατικά της επιτυχίας του.

“Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι η δυνατότητα να παρέχουμε μεγάλες αυτονομίες, επιταχύνσεις και καινοτομίες στις κατασκευές μας”.

Η εταιρία Power Wheel προσφέρει όλες τις υπηρεσίες για να αποκτήσει κάποιος ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Προσιτό σε όλους, φτιαγμένο στα μέτρα ακριβώς του πελάτη, με μεγάλες εγγυήσεις στην αγορά και με καινοτόμα συστήματα που τοποθετούνται από εμάς. Επισκευάζουμε και αναβαθμίζουμε κάθε είδους ηλεκτρικό ή συμβατικό ποδήλατο.

Μια δοκιμή μονάχα θα σας πείσει! Σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά το απόλυτο αστικό μέσο μεταφοράς του μέλλοντος.

Ελάτε για ένα δωρεάν test ride στο κατάστημά μας στην οδό Καλαμά & Καψάλη στην Κάνηθο (Χαλκίδα), φέρτε μαζί το συμβατικό σας ποδήλατο και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας πει πώς να το μετατρέψετε σε ηλεκτρικό! Θα σας ενημερώσουμε για τον κινητήρα, την μπαταρία, τα εξαρτήματα και ότι άλλο χρειάζεται για την μετατροπή του.

Προτεραιότητα μας οι ικανοποιημένοι πελάτες. Οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας έχοντας ως πρωτεύων μέλημά μας την άριστη εξυπηρέτηση τους ειδικά όσον αφορά την ποιότητα και το χρόνο παράδοσης.

Με αγάπη προς τον άνθρωπο & σεβασμό στο περιβάλλον!
Για το μήνα Σεπτέμβριο προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα έως και 40%.

Τι είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο;

Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ο συνδυασμός ενός συμβατικού ποδηλάτου με μία μπαταρία και έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος λειτουργεί επικουρικά. Ο κινητήρας βοηθάει τον ποδηλάτη κυρίως στις ανηφόρες, προσφέροντας την απαιτούμενη επιπλέον δύναμη. Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, εκτός από την υποβοήθηση, έχει ταχύτητες, φρένα κτλ., πράγματα τα οποία θα βρούμε και σε ένα συμβατικό, επομένως μπορεί να το χρησομοποιήσουμε και ως ένα κανονικό ποδήλατο.

Γιατί να επιλέξω ηλεκτρικό ποδήλατο;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Αρχικά, έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα με τα απλά ποδήλατα. Εξοικονόμηση κόστους (δε χρειάζονται άδεια κυκλοφορίας ή τέλη κυκλοφορίας), και βελτιώνουν την καθημερινότητά μας.

Επίσης, ίσως χρειάζεται να μεταφέρετε φορτίο, και ένα ηλεκτροκίνητο cargo ποδήλατο εξυπηρετεί το συγκεκριμένο σκοπό. Επιπροσθέτως, μπορεί να χρειαστεί να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις είτε στο δημόσιο δρόμο είτε στο βουνό, αλλά δεν έχετε την κατάλληλη φυσική κατάσταση. Με ένα ηλεκτρικό θα μπορείτε να χαρείτε τη φύση ανεβαίνοντας με ευκολία τα ανηφορικά κομμάτια του δρόμου.

Power Wheel

Καλαμά & Καψάλη – Κάνηθος, Χαλκίδα
Τηλ. 2221600230 – 6974664025
Email: powerwheel.ebike@gmail.com

Website: www.powerwheel.gr
Facebook: Power wheel – ηλεκτρικά ποδήλατα
Instagram: powerwheel_electricbike

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top