Γουρουνόπουλο Χαλκίδα

Πού θα φας το καλύτερο Γουρουνόπουλο στη Χαλκίδα

Η γιορτή της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της πόλης της Χαλκίδας, πέρα από τη θρησκευτική κατάνυξη συνοδεύεται από το έθιμο του ψητού γουρουνόπουλου. Αυτή η γαστρονομική παράδοση αγκαλιάζεται με θέρμη τόσο από τους πολίτες της Χαλκίδας όσο και από τους ταξιδιώτες και δίνει μια gourmet νότα στην μεγάλη αυτή θρησκευτική γιορτή της πόλης. Το Ghetto Magazine, …

Πού θα φας το καλύτερο Γουρουνόπουλο στη Χαλκίδα Διαβάστε Περισσότερα »

Η γιορτή της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της πόλης της Χαλκίδας, πέρα από τη θρησκευτική κατάνυξη συνοδεύεται από το έθιμο του ψητού γουρουνόπουλου. Αυτή η γαστρονομική παράδοση αγκαλιάζεται με θέρμη τόσο από τους πολίτες της Χαλκίδας όσο και από τους ταξιδιώτες και δίνει μια gourmet νότα στην μεγάλη αυτή θρησκευτική γιορτή της πόλης.

Το Ghetto Magazine, ο μεγαλύτερος οδηγός της Χαλκίδας, επέλεξε τα καλύτερα ψητοπωλεία της πόλης και σας παρουσιάζει τα σημεία που θα βρούμε παραδοσιακό γουρουνόπουλο για να τηρήσουμε την τοπική παράδοση και να ευφράνουμε κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Κούλης

Η ψησταριά «Ο Κούλης», με σεβασμό στην τοπική παράδοση, ψήνει το νοστιμότερο γουρουνόπουλο της πόλης για την περίοδο της γιορτής της Αγίας Παρασκευής. Στον «Κούλη» απέναντι από το γήπεδο θα βρείτε αχνιστό και τραγανό ψητό γουρουνόπουλο από 25 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου και μπορείτε να το παραγγείλετε delivery από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τη 1.00 το βράδυ. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε τον υπέροχο και δροσερό εξωτερικό χώρο του «Κούλη», στην οδό 25ης Μαρτίου και Αντωνίου Νίκα 11, για να απολαύσετε τις προτάσεις του μαζί με την παρέα σας.

Ο Κούλης

25ης Μαρτίου & Αντωνίου Νίκα, Χαλκίδα – Τηλ. 2221085967

 

Ψητοπωλείο Μπουραντάς

Το Ψητοπωλείο Μπουραντάς μας ετοιμάζει εκλεκτό γουρουνόπουλο σούβλας τηρώντας το τοπικό έθιμο. Το Ψητοπωλείο Μπουραντάς ξεχωρίζει εδώ και 30 χρόνια για την ποιότητα στα ψητά και διαθέτει καλοψημένο γουρουνόπουλο από τις 23 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου, μια λιχουδιά στην οποία είναι αδύνατο να αντισταθούμε. Την ίδια περίοδο μπορούμε επίσης να απολαύσουμε και τις άλλες κλασικές γεύσεις, για τις οποίες είναι γνωστό το Ψητοπωλείο Μπουραντάς, όπως προβατίνα, σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο σούβλας, χοιρινό κοντοσούβλι σούβλας και πανσέτα σχάρας.

Μπουραντάς Ψητοπωλείο

Φριζή 3, Χαλκίδα – Τηλ. 2221084124

 

Η Γωνιά της Αθηνάς

Η Γωνιά της Αθηνάς είναι το φημισμένο ψητοπωλείο στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας το οποίο έχει καταξιωθεί για την ποιότητα και τη γεύση του. Η Γωνιά της Αθηνάς, ακολουθώντας πιστά την παράδοση, μας προσφέρει νοστιμότατο γουρουνόπουλο στη λαμαρίνα ψημένο σε ξυλόφουρνο, από Δευτέρα 25 Ιουλίου έως Σάββατο 31 Ιουλίου. Το ιδιαίτερο αυτό έδεσμα μπορείτε να το απολαύσετε στα τραπεζοκαθίσματα στην γραφική πλατεία της Αγίας Βαρβάρας, με κρασάκι ή μπυρίτσα, μαζί με όλα τα υπόλοιπα πιάτα της Γωνιάς της Αθηνάς. Τοπική παράδοση και εκλεκτοί μεζέδες συναντιούνται στο ξεχωριστό αυτό ψητοπωλείο και δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε.

Η Γωνιά της Αθηνάς

Ισαίου 16, Χαλκίδα  – Τηλ. 2221028481

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top