Πόρτες Νότια Εύβοια

Πόρτες: Ένας επίγειος παράδεισος στη Νότια Εύβοια

Ένας επίγειος παράδεισος βρίσκεται στην Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα κοντά στα Μεσοχώρια. Μια από τις ομορφότερες και πιο άγριες παραλίες του νησιού, η παραλία Πόρτες. Δείτε το drone βίντεο. Μια από τις ομορφότερες και πιο “άγριες” παραλίες της Εύβοιας που η φύση έχει φροντίσει να αφήνει έξω από αυτή τα μανιασμένα κύματα του Αιγαίου. Οι […]

Ένας επίγειος παράδεισος βρίσκεται στην Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα κοντά στα Μεσοχώρια. Μια από τις ομορφότερες και πιο άγριες παραλίες του νησιού, η παραλία Πόρτες. Δείτε το drone βίντεο.

Μια από τις ομορφότερες και πιο “άγριες” παραλίες της Εύβοιας που η φύση έχει φροντίσει να αφήνει έξω από αυτή τα μανιασμένα κύματα του Αιγαίου.

Οι επισκέπτες της εν λόγω παραλίας θα εκπλαγούν τόσο από τα εκπληκτικά γαλαζοπράσινα και πεντακάθαρα νερά της όσο και από το γαλήνιο τοπίο της περιοχής.

Την παραλία “Πόρτες” θα την βρείτε κοντά στα Μεσοχώρια στην Νότια Εύβοια. Ένας ακόμη κρυμμένος επίγειος παράδεισος μόλις αποκαλύφθηκε.

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top