Τραγούδι Μιθριδάτη

Πολιτική κριτική και πανδημία σε ένα τραγούδι από τον Μιθριδάτη

Το νέο τραγούδι του γνωστού ράπερ δεν είναι από αυτά που ξεχνιούνται ή αντιμετωπίζονται αδιάφορα. Κάθε άλλο… “Εσκασε” από το πουθενά, τουλάχιστον από τους μη γνωρίζοντες, αλλά γίνεται σιγά-σιγά talk of the town στο ελληνικό ίντερνετ. To νέο κομμάτι του Μιθριδάτη, 12λεπτο παρακαλώ, είναι μία οργίλη δική του ανακοίνωση για τις πάσης φύσεως κυβερνητικές πολιτικές. […]

Το νέο τραγούδι του γνωστού ράπερ δεν είναι από αυτά που ξεχνιούνται ή αντιμετωπίζονται αδιάφορα. Κάθε άλλο…

“Εσκασε” από το πουθενά, τουλάχιστον από τους μη γνωρίζοντες, αλλά γίνεται σιγά-σιγά talk of the town στο ελληνικό ίντερνετ.

To νέο κομμάτι του Μιθριδάτη, 12λεπτο παρακαλώ, είναι μία οργίλη δική του ανακοίνωση για τις πάσης φύσεως κυβερνητικές πολιτικές.

Η κριτική του Ελληνα ράπερ, σ’ αυτό το αν μην τι άλλο πρωτότυπο δημιούργημα, είναι ανηλεής και στοχευμένη. Από τις ρίμες του δε δεν γλιτώνει κανένα από τα τελευταία μεγάλα γεγονότα στη χώρα και κυρίως αυτό της πανδημίας.

Ο Μιθριδάτης, μπαρουτοκαπνισμένος γαρ αλλά και εμπνευσμένος όσο ποτέ, πηγαίνει την πολιτική καλλιτεχνική παρέμβαση σε άλλα επίπεδα που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς ακόμα και αν διαφωνεί με το περιεχόμενο των στίχων.

Το βίντεο, τέλος, όμορφα στυλιζαρισμένο, δίνει στο τραγούδι την κατάλληλη ώθηση…

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/ERE8BOYFY8I”]

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top